Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Stigao je 16GB iPhone i 32 GB iPod Touch

Kada su ljudi predviđali šta će Apple da predstavi na Macworld 2008, na svačijoj listi mogli ste da vidite iPhone sa 16GB. Macworld je došao i prošao, i videli smo MacBook Air, iTunes iznajmljivanje filmova, iPhone Firmware i Time Capsule, ali ni traga ni glasa od iPhone-a sa 16GB memorije. 

Nekoliko nedelja je prošlo i sada vidimo da je Apple namerno odložio izdavanje proširenog iPhone i iPod Touch-a za period posle Macworld-a.

Duplo veći prostor za skladištenje iPhone-a znači da sada možete da kupite model sa 16GB.  Ako se sećate, originalna cena modela iPhone-a sa 4GB je koštala 499 dolara (sada ga više nema u prodaji).  Pogodite koliko sada košta 16 GB model? Pogodili ste, tačno 499 dolara. Super, zar ne?

iPod Touch je takođe udvostručio prostor za skladištenje. Prethodno on je imao model sa 8GB i model sa 16 GB, ali sada postoji verzija sa 32GB koja košta isto 499 dolara. To znači više pesama, fotografija i video filmova za one među vama kojima nikada nije dosta prostora za skladištenje.

Mnogi među vama koji već poseduju iPhone ili iPod Touch su odahnuli od olakšanja zato što se sada zna da će cena starijih modela ostati ista. Ne verujem da će Apple želeti da ponovi fijasko kroz koji su prošli u septembru kada su odjednom spustili cenu iPhone-a sa 8GB i ukinuli model sa 4GB.

Prošireni modeli iPhone-a i iPod Touch-a su dostupni od pre neki dan u onlajn Apple-ovoj prodavnici, ili u Apple-ovim i AT&T prodavnicama.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272