Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Stigao je AMD-ov pretraživač za desktop i onlajn medije

Proizvođač procesora AMD je izdao beta verziju svog novog pretraživača medija za Windows računare. AMD Live! Explorer zahteva mašinu sa AMD procesorom da bi radio, a mogu da dodam da će vam trebati prilično brz procesor. Program je besplatno dostupan, zato nećemo da se žalimo zbog toga. Previše.

AMD Live! Explorer je još jedan program koji vam nudi svoj način da pregledate fotografije i filmove skladištene na vašem računaru. Vaše filmove i muziku možete da pregledate u obliku umanjenih prikaza  ili u "Live!" prikazu, koji u suštini predstavlja "fensi" vizualizaciju sličnu onoj koju biste videli da pretražuejte onlajn slike pmoću Piclens dodatka za Firefox. Ako imate TV tjuner i Windows Media Center na vašem PC-ju, možete da gledate i "žive" i snimljene TV emisije.

Vi takođe možete da daunlodujete nekoliko AMD Live! Aplikacija direktno iz Live! Explorer-a, uključujući alat za transfer snimljenih TV emisija na prenosive uređaje i alat za sinhronizaciju vaših iTunes i Windows Media Player biblioteka.

Adresa: AMD Live! Explorer

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272