Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Stil života bogatih ljudi koji se razumeju u Internet

Mislite da je lako održavati nekoliko kuća? Porezi? Osiguranje? Gosti koji koriste kuću za vikend? Ko je bio taj užasni vodoinstalater kojeg smo angažovali prošle godine? Imate li ideju kako je to?

Zahvaljujući navedenim problemima, postoji industrija agencija za održavanje kuća. Home Concierge je web servis koji je dizajniran da pomogne vlasnicima više kuća da naprave liste, planove i organizuju svoje živote na više lokacija.

Ovu kompaniju pokrenuo je tim majka/ćerka. Mama, Jolynn Blair, shvatila je da bi ovakva upravljačka alatka bile neverovatno korisna, i zamolila je svoju ćerku koja je više naklonjena tehnologiji da je napravi. Naravno iz projekta nije izostao ni otac, Mike Blair, koji je stvorio i prodao veliku kompaniju Cyborg. On je znao kako da kreira bezbedne, pouzdane baze podataka.

Home Concierge ima atraktivan izgled i više nego dovoljno prostora da unesete sve vaše kuće. Ovaj servis košta 100 dolara godišnje, sa tromesečnim probnim periodom. Vaša prijava daje vam bezbedan prostor na web sajtu kompanije gde možete da radite na listama vašeg života: sve, od održavanja rasporeda (eksterijera, enterijera, voznog parka i ličnih stvari), do ličnog kalendara i medicinskih informacija. Pronaći ćete šablone za liste bakalnica, sezonske instrukcije kao što su instrukcije za zimski period, inventar kuća sa fotografijama i tako dalje.

U kalendare/organizatore i baze podataka kuće, informacije se unose pomoću jasnih šablona sa prostranim prostorom za beleženje imena i brojeva, od baštovana do asocijacije vlasnika kuća. Baze podataka u Home Concierge se sinhronizuju sa Outlook kalendarom, PDA, ili BlackBerry-jem. Specijalna verzija je dostupna za ličnu pomoć i upravljanje nekretninama.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272