Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Stilski doterani Sony VAIO VGC-LA38G Portable PC

Sony je izbacio na tržište potpuno novu VAIO L seriju, predstavivši novi all-in-one PC koncept. Elegantni dizajn krije potpuno funkcionalnu celinu koja je u novoj L seriji uspešno povezala atraktivan poslovni alat za biznismene i uređaj bogat funkcijama za zabavu. 

VAIO L integriše moć PC-ja sa kvalitetnim LCD-om i kućištem elegantnog dizajna. VGC-LA38G model dolazi sa polikarbonitnim kućištem, koje mu daje ne samo atraktivni providni izgled VAIO L serije, već daje i kućište koje je veoma lagano, ali jako i izdržljivo.

Sony je kreirao VAIO L seriju sa odgovarajućim zvučnim sistemom. Uključena zvučna komponenta je poboljšana sa Sound Reality audio čipom, 3Wx2 zvučnicima visokog kvaliteta i kompatibilna je sa Sony SoundFLOW programom. Ove jedinstvene zvučne mogućnosti omogućuju korisniku da sluša muziku i pregleda informacije o izvođačima, tajmer i kalendar, čak i kada je tastatura sklopljena.

Sony je novu VAIO L seriju kreirao od nule kako bi uključio u konfiguraciju poboljšani LCD ekran. GC-LA38G karakteriše 15.4 inčni Wide Clear Bright LCD, sa tastaturom na preklapanje i touchpadaom. Sistem pokreće Intelov Core 2 Duo T5600 procesor na 1.83GHz za vrhunske performanse i dolazi sa 120GB HDD-om i 1GB DDR2 SDRAM-a. Grafičke i filmske aplikacije lako prikazuje NVIDIA-in GeForce Go 7400 grafička kartica za notebookove u kombinaciji sa Supermulti DVD±RW/±R DL/RAM optičkim drajvom za pokretanje i kreiranje DVD-ova.

Sony nudi širok spektar programa sa svojom novom VAIO L serijom, uključujući DVgate Plus 2.3, VAIO Video & Photo Utility 1.0, Adobe Premiere Elements 3.0, VAIO Edit Components 6.1, WinDVD za VAIO 8.0, Click to DVD 2.6, SoundFLOW, SonicStage CP 4.2, SonicStage Mastering Studio 2.3 i SonicStage Mastering Studio Audio Filter 2.3. GC-LA38G je prvi Sonyjev uređaj koji dolazi sa instaliranom Windows Vista Home Premium edicijom.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272