Stižu kvalitetniji YouTube video klipovi

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 8 / 1648

YouTube je u potpunosti ovladao sa čitavim konceptom deljenja video sadržaja u sadašnjem obliku, tako da je sledeći korak da se poboljša ono što se već radi odlično. Uvek ima mesta za unapređenje bez obzira šta radite! Očigledno poboljšanje koje bi YouTube trebao da ponudi je video visokog kvaliteta koje bi po rečima ko-osnivača Steve Chen-a, trebalo da vidimo u roku od tri meseca. Ova najava je data na NewTeeVee konferenciji koja je održana u sredu kada su Om Malik i Liz Gannes pričali sa njim. Znam šta mislite … “Uraaa!” ili “konačno!” Vreme je bilo zar ne? Neki sajtovi javljaju da će YouTube da ponudi HD sadržaj, ali prema Liz Gannes HD sadržaj nijednom nije spomenut.

Većina ljudi aplouduje video sadržaje koji su mnogo većeg kvaliteta od onog što YouTube trenutno podržava. YouTube smanjuje kvalitet video snimaka i konvertuje ih u Flash, bez obzira na format u kojem se oni aplouduju. Kako širokopojasni Internet sve više nalazi svoje mesto u domovima, nema razloga da se ne poveća kvalitet kako bi korisnici mogli da imaju kvalitetnije iskustvo gledanja.

Ono što je potencijalno problematično u vezi većeg kvaliteta video snimaka je dugo vreme baferovanja koje može da otera ljude koji imaju sporije konekcije. Nemojte da brinete - YouTube je toga svestan i zobg toga rade na plejeru koji će detektovati korisnikovu Internet konekciju kako bi odlučio da li može da ponudi video sadržaj većeg kvaliteta.

Zato se polako pripremajte za video sadržaje većeg kvaliteta na YouTube-u. Još samo 3 meseca :))

Adresa: YouTube

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar