Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Stižu kvalitetniji YouTube video klipovi

YouTube je u potpunosti ovladao sa čitavim konceptom deljenja video sadržaja u sadašnjem obliku, tako da je sledeći korak da se poboljša ono što se već radi odlično. Uvek ima mesta za unapređenje bez obzira šta radite! Očigledno poboljšanje koje bi YouTube trebao da ponudi je video visokog kvaliteta koje bi po rečima ko-osnivača Steve Chen-a, trebalo da vidimo u roku od tri meseca. Ova najava je data na NewTeeVee konferenciji koja je održana u sredu kada su Om Malik i Liz Gannes pričali sa njim. Znam šta mislite … “Uraaa!” ili “konačno!” Vreme je bilo zar ne? Neki sajtovi javljaju da će YouTube da ponudi HD sadržaj, ali prema Liz Gannes HD sadržaj nijednom nije spomenut.

Većina ljudi aplouduje video sadržaje koji su mnogo većeg kvaliteta od onog što YouTube trenutno podržava. YouTube smanjuje kvalitet video snimaka i konvertuje ih u Flash, bez obzira na format u kojem se oni aplouduju. Kako širokopojasni Internet sve više nalazi svoje mesto u domovima, nema razloga da se ne poveća kvalitet kako bi korisnici mogli da imaju kvalitetnije iskustvo gledanja.

Ono što je potencijalno problematično u vezi većeg kvaliteta video snimaka je dugo vreme baferovanja koje može da otera ljude koji imaju sporije konekcije. Nemojte da brinete - YouTube je toga svestan i zobg toga rade na plejeru koji će detektovati korisnikovu Internet konekciju kako bi odlučio da li može da ponudi video sadržaj većeg kvaliteta.

Zato se polako pripremajte za video sadržaje većeg kvaliteta na YouTube-u. Još samo 3 meseca :))

Adresa: YouTube

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272