Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Svet igara - EVE onlajn – igrači privilegovani od strane CCP radnika

Ovakve stvari vas navode na pomisao da izbacite računar kroz prozor. Ako ste obožavaoc EVE-a onda ste sigurno imali uspone i padove u igri, ali najverovatnije uglavnom padove. Upravo kada se stišao jedan skandal, pojavio se novi. Ovaj put: igrači privilegovani od strane CCP radnika.

Ovo otvoreno pismo koje su poslali bivši EVE igrači, “odnosi se na neke nove i ozbiljne optužbe protiv CCP-a, kreatora EVE Online MMOG-a," izveštava Ariastis. “U pismu su dati chat logovi i podaci o vremenima, zajedno sa opisom događaja u igri od strane CCP odobrenog korisnika, koji opisuje kako se velike bitke i događaji u igri tako modifikuju da favorizuju specifične alijanse i igrače od strane CCP-a."

Tako je momci i devojke, neki od korisnika izgleda da imaju na “vezi” CCP radnike, koji daju privilegije igračima i alijansama u igri. Ponavljam, ako ste ljubitelj ove igre onda ste možda već svesni ovog problema problema, ali ja ću ovde postaviti isečak iz foruma da bi svi videli o čemu se radi.

“Dragi CCP,

Izgleda da opet nekoliko vaših radnika nisu bili dobri. Objasniću detaljnije malo kasnije, ali će ovde da navedem samo najsočnije stavke: CCP radnici iskorištavaju svoje uloge da bi se pridružili korporacijama igrača i daju sebi direktorski pristup, RP-misije se nameštaju i za šta sam stvarno mislio da smo prevazišli, dalje bratimljenje između vaših radnika i članova BoB se nastavlja uz stalno zataškavanje manipulacija i nameštanja."

Ostalo možete i sami da zamislite. Kako je ovo moguće? Šta ja ovde radim? Zašto ja postavljam ovo pitanje? Naravno da je to moguće, a ako je moguće, onda će neko ko je dovoljno velika budala uraditi ovako nešto. Takav je život. Treba li da vam kažem koliko je EVE obožavalaca napustilo igru zbog ovakvih mahinacija? Dobro. Nadajmo se da će Blizzard-ov Starcraft 2 zainteresovati sve one koji su napustili EVE. Od ovakvih stvari možete samo da se razbolite ….!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272