Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

TeleFlip omogućava prijem e-mail poruka preko običnih mobilnih telefona

Na konferenciji DEMO 2007, kompanija TeleFlip je skinula veo tajne sa jedne potpuno nove tehnologije, koja će svim tipovima mobilnih telefona omogućiti prijem e-mail poruka, kalendarskih alarma i takozvanih feed-ova za online sadržaje kao što su vesti, vremenska prognoza ili sportski rezultati, i to bez ikakve potrebe za instaliranjem nekog novog softvera ili preuzimanja aplikacija sa Interneta. Jednostavnom posetom TeleFlip-ovog web sajta i unošenjem broja mobilnog telefona i e-mail adrese, potrošači će steći mogućnost korišćenja ove besplatne usluge, radi prijema e-mail poruka sa bilo kojeg od svojih e-mail naloga ili servisa, privatnih ili poslovnih, bez obzira na to sa kojim su mobilnim operaterom sklopili ugovor.

“TeleFlip pokreće pravu revoluciju u svetu mobilnih komunikacija, povezujući Internet sa mobilnim mrežama za slanje poruka,” kaže Tony Davis, izvršni direktor kompanije TeleFlip. “Sada će bukvalno svi, od samohranih majki do izvršnih menadžera, moći da sve vreme ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima, rođacima i kolegama, bez obzira na tip mobilnog telefona i nivo tehničkog znanja koje poseduju.”

Dovoljno je da korisnik samo jedanput unese broj svog mobilnog telefona, e-mail adresu i lozinku preko web sajta kompanije TeleFlip, nakon čega će sve njegove e-mail poruke biti momentalno i automatski preusmeravane iz njegovog e-mail sandučeta u njegov mobilni telefon. Nema potrebe ni za kakvim povezivanjem na Internet. Korisnici TeleFlip-ovih usluga će čak moći da odgovaraju na e-mail poruke direktno preko svojih mobilnih telefona. Jednostavna za korišćenje, TeleFlip tehnologija eliminiše svu složenost koja je skopčana sa prijemom e-mailova preko mreže mobilnog operatera.

Među najznačajnije prednosti novog TeleFlip servisa spadaju: 5000 besplatnih poruka mesečno, nepostojanje potrebe za kupovinom novog i skupog hardvera ili preuzimanjem softvera sa mreže, te kompatibilnost sa svim postojećim modelima mobilnih telefona i bežičnim mrežnim provajderima. Pored toga, TeleFlip je kompatibilan sa svim e-mail programima i servisima, što znači da će njegovi korisnici preko svojih mobilnih telefona moći da primaju poruke elektronske pošte koje su poslate preko bilo kojeg e-mail programa (Microsoft Outlook, AOL, AppleMail, Microsoft Exchange, itd.) i bilo kojeg web-mail servisa (Hotmail, Yahoo! Mail, MSN, Gmail, itd.).

Početak rada TeleFlip servisa na području SAD, Kanade i Zapadne Evrope zakazan je za mesec mart ove godine, a detaljnije informacije možete dobiti ovde.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272