Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Telefoni bez kamere su traženi

Danas u vreme kada su mobilni telefoni pretrpani sa svim mogućim funkcijama, zašto bi iko na svetu izdao mobilni telefon bez kamere? Ako ste i vi u nedoumici, i mislite da se ovde radi o grešci, pitajte bilo koga ko provodi 40 sati nedeljno u velikoj korporativnoj kancelariji, u sudu, ili čak u teretani, gde su mobilni telefoni sa kamerama zabranjeni.

Ukratko, sve više i više poslovnih i fizičkih lica prelaze na mobilne telefone sa kamerom – međutim, mnogi nedostatak kamere na BlackBerry 8800 telefonu smatraju prednošću. Kao što je Alan Reiter izjavio, postoje mnogi razlozi za zabranu mobilnih telefona sa kamerom: neke kompanije su zabrinute za bezbednost i korporativnu špijunažu, dok sudovi ne žele da neko krišom snima slike ili snima video na sudskim procesima. Naravno, postoji još jedan problem koji se javlja, naločito u zdravstvenim ustanovama: poslovni ljudi se brinu da će neko da snimi “neodgovarajuću” sliku ili da snimi video o zaposlenima ili klijentima. I pre nego što zaplačete nad svojim pravima, imajte na umu da kada kročite u poslovni prostor, vi ste na privatnom posedu, što znači da vlasnici i/ili posednici slobodno mogu da vam pokažu na vrata ako počnete da slikate. Naravno, uvek možete da isključite kameru na mobilnom telefonu, ali samo pokušajte to da objasnite sudskom službeniku u poroti. Zbogom telefončiću.

Sa svim tim pravilima “zabranjenih telefona sa kamerama”, nije ni čudo da postoji potražnja na tržištu za mobilnim telefonima bez kamera. Naravno, mnogi telefoni dolaze bez kamera, uključujući mnoge high-end opcije, kao što je i BlackBerry 8800 a šuška se i o 8830, zajedno sa nekoliko varijacija Palm Treos koji nemaju kamere i najnovijem HP iPaqs.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272