Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Televizija na mobilnom telefonu

Da li ste se ikada pitali kako bi to izgledalo kada biste mogli da uživate u omiljenom tv programu na mobilnom telefonu umesto na televizoru? Slika je mala, znamo, ali za najveće ljubitelje nekih tv serija, to može da bude dovoljno kako bi saznali šta se desilo u zadnjoj epizodi njihove omiljene tv serije.

Disney-ABC Television Group se udružila sa Sprint kako bi donela linearno video programiranje i čitave epizode najpopularnijih TV serija na mobilne telefone. Novo partnerstvo će doneti svu zabavu koju televizija normalno obezbeđuje uz malo zalaganja od strane korisnika. tu pre svega mislim na to da će morati da kupe mobilne telefone koji su sposobni da prikazuju TV program.

Programibilni video sadržaj je dostupan po zahtevu, ili na tri linearna mobilna kanala koji nude neprekidni program. Ovo je u stvari vrlo inovativna ideja, jer omogućuje bilo kome da gleda epizode najpopularnijih TV emisija, kao što su "Desperate Housewives", "Grey's Anatomy", "Lost" i "Ugly Betty". Pored toga, the Disney Channel je ponudio svoj sadržaj za mlađu publiku.

Pored ovih servisa, Sprint je takođe uključio i neke nove programe kako bi njihovi korisnici bili informisani. Oni dolaze u obliku linearnih kanala, kao što je slučaj sa ABC News, ali i kao programi po zahtevu, u koje spadaju "World News with Charles Gibson" i "Nightline".

"Mi ćemo nastaviti da tražimo nove načine na koje gledaoci mogu da se povežu sa sadržajima koje žele i brendovima koje vole sa platformi koje su izabrali. Ovakav aranžman ne samo da obezbeđuje povezivanje gledalaca sa sadržajem koji žele da vide, već nudi i firmama novu platformu na kojoj mogu da dođu do gledalaca i asociraju se sa našim moćnim mrežnim brendovima ", rekao je Anne Sweeney, predsednik Disney Media Networks.

Pored toga, Oliver Valente, podpredsednik i menadžer razvoja i upravljanja proizvodima za Sprint naglasio je prednosti koje takav servis može da obezbedi korisnicima: "Korisnici mogu da gledaju televiziju na aerodromima dok čekaju svoj let, u kancelariji tokom ručka i na hiljade drugih mesta gde bi mogli da požele zabavu ili odmor. Disney Channel programi su takođe odlični za zaokupljanje pažnje dece u kolima i na mnogim drugim lokacijama."

Zabava iz Disney-ABC Television Group je dostupna na Sprint-ovim Power Vision uređajima i biće uključeni u Sprint Power Vision TV Pack za ekstra 20 dolara mesečno. Biranje samo Disney Channel će koštati 15 dolara mesečno.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272