Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Time Machine: Leopardova najbolja funkcija?

Nakon što smo pogledali Apple-ovu novu Quicktime video demostraciju Mac OS X 10.5 Leopard-a, uvereni smo da bi i sama Time Machine funkcija bila dovoljna da korisnici plate za nadgradnju. Time Machine je Apple-ov najnoviji softver za kreiranje rezervnih kopija i restauraciju sistema, ali je on i mnogo više od toga. Program koristi eksterne uređaje za skladištenje (kao što je na primer USB 2.0 hard disk) da bi kreirao rezervne kopije vašeg čitavog fajl sistema.

Kasnije možete da pretražujete Time Machine kopiju bilo kog direktorijuma pomoću korisne vremenske linije. Na taj način, možete da se vraćate u prošlost kroz starije verzije direktorijuma. Ovo je fantastična alatka za prevenciju gubljenja fajlova ili sprovođenje revizija. Ako vam treba veći vremenski raspon u Time Machine-u, samo kupite novi eksterni hard drajv.

E sad, svesni smo toga da ova vrsta programa za kreiranje rezervnih kopija ne predstavlja ništa novo, ali kada vidite kako se on dobro integriše sa Finder-om i Spotlight-om, sigurni smo da ćete i vi jedva čekati da zgrabite novi OS X.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272