Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Trustive dostigao cifru od 20.000 pristupnih tačaka širom Evrope

Kompanija Trustive, vodeći evropski provajder bežičnog pristupa Internetu, objavila je vest o sklapanju poslovnog ugovora sa firmom The Cloud, vodećim evropskim WiFi mrežnim operaterom, koji će njenim korisnicima obezbediti usluge takozvanog unutrašnjeg (in-bound) roaminga.

Gavin Dresselhuis, saosnivač i izvršni direktor kompanije Trustive, tom prilikom je izjavio: “Veoma smo srećni što ćemo biti u mogućnosti da sarađujemo sa firmom The Cloud. Ovaj poslovni ugovor će našu postojeću mrežu proširiti na preko 20.000 ’vrućih tačaka’, a našim pretplatnicima omogućiti pristup Internetu sa velikog broja važnih lokacija na području Evrope.”

Pomenuti ugovor će korisnicima usluga kompanije Trustive omogućiti povezivanje na nekih 8.500 pristupnih tačaka firme The Cloud, raspoređenih širom evropskog kontinenta, među kojima su, na primer, londonski aerodromi Heathrow, Gatwick i Stansted, kao i gradske zone i sve veće železničke stanice u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Švedskoj. Na taj način, kompanija Trustive će nastaviti sa širenjem svoje mreže servisa u svakoj od pomenutih zemalja, uz mogućnost otvaranja velikog broja poslovnih i rekreacionih centara za svoje pretplatnike.

Kompanija Trustive nudi mogućnost bežičnog pristupa Internetu ljudima koji su stalno u pokretu, preko jedinstvene globalne mreže pristupnuh (“vrućih”) tačaka (hotspots). Nakon sklapanja ugovora sa firmom The Cloud, pretplatnici kompanije Trustive će imati pristup do preko 20.000 vrućih tačaka, raspoređenih na najvažnijim lokacijama, pri čemu će mrežom biti pokriveni svi veći aerodromi na teritoriji Evropske Unije.

Evo kako ovaj ugovor komentariše Niall Murphy, tehnički direktor firme The Cloud: “Veliko nam je zadovoljstvo što se kompanija Trustive, vodeći evropski bežični provajder, priključila našoj mreži. Sada će korisnici usluga kompanije Trustive moći da uživaju u svim prednostima brzog pristupa Internetu, koji će im biti dostupan na više hiljada lokacija, razasutih širom gradskih zona na teritoriji Velike Britanije, Nemačke, nordijskih zemalja i Holandije, na kojima mi imamo svoje WiFi pristupne tačke.”

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272