Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Tviter trend danas i kako jelke apsorbuju gasove staklene bašte

Jelke

Inspiracija i pedlog za praćenje: @ekokuce

Tviterancije širom lepe Srbije

Seka Aleksić će ugasiti svoj nalog na Tviteru jer joj je muž obećao da će joj kupiti šta god poželi, ako se mesec dana ne kači na mrežu.

  • Zoin Mihailo: "Onakav si kakve pratiš na Tviteru."

Stanija je skuvala ručak i pokazala na Tviteru svoju mašnicu. 

  • Zoin Mihailo: "Kada smo bili mladi, više smo voleli mašnicu na kuvarici, nije ni morala da kuva. Kasnije se mašnica odvezala."

Novak Đoković je na Tviteru pokazao kako preskače konopac i zagreva se. Rekao je: "Posle ovoga trebalo mi je par minuta da dođem do daha, a to je bio samo deo zagrevanja pred moj trening sa bratom".

  • Zoin Mihailo: "Vreme je da nešto promenite u svom životu. Onaj konopac sa kojim ste hteli da se obesite, nije loš za preskakanje. I zdravije je da ga preskačete nego stavljate oko vrata."

Bake i deke su sve više na društvenim mrežama, pa umesto da telefoniraju oni na Tviteru kuckaju poruke. Od 500 baka i deka ispitanih u Velikoj Britaniji, 78 odsto sebe opisuje kao prilično upućene u onlajn komunikaciju.

  • Zoin Mihailo: "Vi ste srećan omladinac/omladinka ako su vam baka i deka prijatelji na Tviteru. Ne zbog Tvitera nego zato što su živi."

Izveštaji o krivičnim delima počinjenim putem Fejsbuka i Tvitera, koji uključuju uvredljive poruke, zlostavljanje i uhođenje, povećali su se za osam puta u poslednje četiri godine.

  • Zoin Mihailo: "Ako možete svakog trenutka da kažete sve što mislite i to podelite sa milionima, onda i više treba da vodite računa o tome šta ćete reći i kome. Nekada je bolje prećutati nego reći."

Deca bi SMS i Twitter trebalo da koriste tek posle navršene 14 godine, zatražio je predsednik nemačkog Veća za pravopis Hans Zehetmair. Ovaj zahtev nije dočekan s oduševljenjem, a ne podržavaju ga čak ni neke Zehetmairovi kolege. ECONOMY

  • Zoin Mihailo: "Tviter treba zabraniti deci mlađoj od 14 godina, ali i starijima koji imaju 14 godina i odbijaju da odrastu."

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić najavio je danas da će u Srbiji 2013. godine početi borba za radikalno unapređenje industrije informatičkih tehnologija (IT) i pozvao "tviteraše" da šalju preloge i ideje za unapređenje tog sektora.

  • Zoin Mihailo: "Svakom nezaposlenom treba dati po 10000 evra, pa ne mora ni da se zapošljava. Samo da ga više ne gledamo na Birou."

Najgora šala godine! Žerar Pike (25), fudbaler Barselone, navukao je juče većinu svetskih medija koji su pod oznakom hitno objavili da se njegova devojka Šakira (37) porodila i da su oni dobili sina! Pike je srećnu vest objavio na „tviteru“: “Da, rodio se naš sin! Veoma smo srećni! Hvala svima na čestitkama”. Poruka je objavljena na Dan nevinih, dan kada se u Španiji tradicionalno zbijaju šale. „Šakira i Pike roditelji... najgora šala godine“, naveo je vodeći španski dnevnik „Pais“.

  • Zoin Mihailo: "Za neke je 1. april svakoga dana."

Japanska porno glumica zamolila je obožavaoce da joj pošalju svoju spermu. Nije morala da im kaže dva puta, bočice su samo pristizale, a ona je fotografiju sa bizarnom kolekcijom objavila na Twitteru.

  • Zoin Mihailo: "Učite japanski. Da ne biste nešto bitno propustili u životu."

Srpska pravoslavna crkva ne deli mišljenje nemačkog nadbiskupa Robert Coliča, koji je istakao da bi Isus Hrist, da je živ danas, bio na društvenim mrežama i da bi preko svojih profila na Fejsbuku i Tviteru širio Božju reč.


  • Zoin Mihailo: "Da je Isus danas živ, možda ne bi bio na društvenim mrežama, ali bi sigurno bio u Ginisovoj knjizi rekorda."


Tviter fotografija


@IrinaGreenVoice

Izgledate mi normalno.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272