Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

U planu je izdavanje nove verzije Google-a

Nekoliko dobrovoljaca sada radi na novom obliku Google pretraživača što bi veoma skoro moglo i zvanično da bude uključeno u tehnologiju pretrage. 32-godišnji Potaua Biasiny-Tule i njegova supruga Nikolasa, koja ima 35 godina, osnovali su tim dobrovoljaca i započeli su prevođenje nekoliko stranica pretrage da bi razvili specijalnu Google Maori web stranicu. Po rečima novozelandskog Herald-a zvaničnici iz Google kompanije bi mogli da budu zainteresovani za ovaj projekat i možda će udružiti svoje snage da bi kreirali efikasniji proizvod koji se prilagođava zahtevima pretrage lokalnih korisnika.

E sad, postoji puno regionalnih Google verzija ali bi ova nova mogla da predstavlja inovaciju kada je reč o gigantu pretrage zato što bi je gradili dobrovoljci i Google obožavaoci. Izgleda da je glavni razlog za kreiranje ovog novog Google Search-a da da se ohrabre Maore da se povežu sa Internetom.

"Biasiny-Tule je rekao da je Google obezbedio šablon ali obezbeđivanje poklapanja prevoda sa tehnološki zasnovanim Maori rečima, koje odgovaraju rečima različitih dijalekata i oslanjanje na tim dobrovoljaca predstavlja veoma zahtevan zadatak. Gospođa Biasiny-Tule bivši, profesor programiranja na Waikato University Maori and Pacific kaže da se još uvek raspravlja o imenu za ovu pretragu ali je do sada najpopularnije Google Maori" informisao je New Zeland Herald.

Zvanična izjava od Google kompanije još nije dostupna ali, kao što sam rekao, radnici kompanije bi mogli da se pridruže dobrovoljcima da bi se napravila nova verzija mašine za pretraživanje. Ovo je još jedan dokaz da je Google popularan u svakom uglu planete a ponekad je dovoljno biti poznat da biste proširili svoje proizvode pošto obožavaoci mogu da rade na vašem ugledu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272