Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Uhapšena nastavnica nakon što je pisala policajcu

U velikom holu slavnih “Najglupljih ljudi” sledeći pojedinci će verovatno zauzeti jedno od tri prva mesta! Ann Greenfield, nastavnica iz Kentaki-ja, je uhapšena nakon što je poslala državnom policajcu SMS poruku u kojoj je tražila od njega da joj nabavi marihuanu. Gospođa je slučajno poslala datu poruku policajcu nakon što je pogrešno napisala broj telefona svog dilera.

Pijani ljudi često zovu nasumične telefonske brojeve verujući da razgovaraju sa nekim koga poznaju ali, u Ann-inom slučaju, priča je malo drugačija: ona uopšte nije bila pijana, što njen slučaj ćini još smešnijim.

Znam da pogrešiti nečiji broj telefona nije neuobičajena stvar, ali pretpostavljam da marihuanu nije pokušavala da nabavi od nekog stranca i trebala je da ima njegov broj napisan barem na parčetu papira. Kao nastavnici, ta misao je trebala da joj prva prođe kroz glavu ali joj je efekat trave sigurno pomutio um.

Na njenu žalost, ona to nije uradila i nakon što je razmenila nekoliko tekstualnih poruka sa policajcem, i ugovorila gde da se sastanu i stigla na ugovoreno mesto, otkrila je da je čeka cela policijska jedinica.

Kraj ove priče? Nastavnica je uhapšena i verovatno je otkucala i svog dilera. Po rečima USA Today-a, nesrećna gospođa je optužena sa “zaveru u širenju kontrolisanih supstanci u krugu od 1000 stopa od škole, posedovanje marihuane i posedovanje pribora za drogiranje”.

Unutar kruga od 1000 stopa od škole? Ne mogu da prestanem da se pitam da li je ona delila marihuanu sa nekima od svojih učenika. Ako jeste, nije ni čudno što se broj zavisnika od droge svake godine povećava: oni ne samo da preuzimaju naviku od svojih staratelja već što je još gore, oni je verovatno nabavljaju u školi. A kada kažem škola, ne govorim o nabavljanju droga od drugih studenata već od njihovih nastavnika.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272