Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

USB baterije u pastelnim bojama

Baterije koje mogu da se pune su odlične, sve dok ne zaboravite da ponesete sa sobom punjač kada idete na duga putovanja. Međutim, postoji nova vrsta baterija koje koriste USB portove da bi se napunile tako da ne treba više da se mučite sa kablovima i punjačima. Moxia Energy je lansirala USBCELL AA baterije prošle godine, i oni već rade na novim formatima baterija za mobilne telefone i uređaje za igranje.

Ove specijalne baterije mogu da se višekratno koriste i pune stotinama puta preko USB portova, što znači da ćete uštedeti puno novca na duge staze. Kompanija je upravo objavila da planira da distribuira moderne USBCELL baterije u pastelnim bojama za korisnike koji žele da poklope baterije sa njihovim podjednako modernim gadžetima.

Da bi ovaj proizvod postao još interesantniji, USBCELL takođe radi na tartan dizajnovima za svoje klijente u Škotskoj, i kamuflažnim verzijama za vojsku. Pakovanje od dve USBCELL AA baterije se prodaje za oko 20 dolara i možete da ih kupite na njihovom web sajtu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272