Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Večeras u Domu Omladine - Oto Oltvanji: Kičma noći

"Kičma noći" je žestoki krimić, ljubavna priča i egzistencijalistički horor, političko erotski triler začinjen rokenrolom, kung-fuom i oštrim zubima.

Srbija krajem prve decenije novog milenijuma: savetnici imaju savetnike, mediji ne prezaju ni od čega da bi povećali rejting i tiraže, narodnjaci postaju zabavnjaci i obrnuto, kriminalci drže više do imidža od muzičara.


PORUČITE

Koga je još briga za tri nerazjašnjene misterije?

Njih jeste:

OLIVER NOVAK novinar noćobdija

VANJA RADENOVIĆ policajka preke naravi

MILAN NIKOLIĆ taksista srcolomac

Osuđeni na večitu noćnu smenu, u pokušaju da rasvetle nestanak, ubistvo i krađu, njihovi putevi će se ukrstiti sa VIP ubicom, toliko opasnim da možda nije s ovog sveta.

U metropoli koja preti da eksplodira od unutrašnjih trvljenja, u zemlji toliko zaljubljenoj u sebe da ne primećuje šta joj se dešava, na ulicama pod veštačkim osvetljenjem, tri slučajna partnera bore se za mnogo više od života i ugleda šačice medijskih ikona.

Oto Oltvanji: Crne cipele

Samizdat B92

jul, 2005.


Detektivi, radnička klasa, tajne službe i vukodalci.
Sumorna stvarnost kao tvrdokuvana fantastika.

Beograd 90-tih godina: Bruno Kotić je stručnjak za poslove koje niko ne želi - hvatanje supružnika u preljubi, praćenje fudbalera u noćnom provodu ili obezbeđivanje mesta kojima to zapravo i nije potrebno. Ali, kada naizgled rutinski a dobro plaćeni zadatak pođe po zlu, Bruno će se na sopstveno iznenađenje naći na meti policije, vojske i podzemlja.

PORUČITE

I kao da to nije dovoljno, ovu surovu kriminalističku priču dodatno će elementima horora i naučne fantastike zakomplikovati misteriozne natprirodne sile koje Bruna prate u stopu i čijeg prisustva će on postati svestan kada mu to najmanje bude potrebno.. Link


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272