Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Verovali ili ne, Google Video je popularniji od YouTube-a!

Mnogi korisnici se pitaju zašto gigant pretrage ima dva slična servisa, Google Video i YouTube, proizvode koji omogućavaju korisnicima da upload-uju, dele i komentarišu video snimke sa prijateljima i ostalim članovima zajednice. Pošto su špekulacije počele da se šire Internetom, kompanija je odlučila da da zvaničnu izjavu kako bi predstavila Google-ove planove za oba servisa. Zvaničnici giganta pretrage tvrde da će oba video rešenja i dalje postojati, ali YouTube će pokušati da razvije svoju impresivnu zajednicu, dok će Video biti zasnovan na bezbednom sadržaju.

Kompanija koja je napravila ova istraživanje tržišta i analize, izdala je novu studiju kako bi predstavila evoluciju najvažnijih Google proizvoda. Posle brzog pregleda rezultati su impresivni: Google Video je rešenje koje najviše obećava za giganta pretrage zato što je proizvod zabeležio trostruko veći saobraćaj iako je YouTube u stalnom razvoju kako bi ostao vodeći u svojoj kategoriji. Blog Search koji prati video servis je takođe neverovatno popularan dok Froogle, Local, Directorz, Alerts and Local predstavljaju proizvode koji su izgubili veći deo svog  saobraćaja.

“Bez obzira na tekovinu YouTube-a, Google Video nastavlja da raste i jedna je od kategorija Google-a koja najviše obećava. Onaj veliki šiljak u avgustu? Tada je Google dodao Video na home stranicu. Čak i ako ne poverujete u ekstremni stav da je Goolge Blog prešišao Technorati njegov rast se ne može poreći kao drugog Googleovog vlasništva po brzini rasta. Google Scholar je imao interesantan put od svog lansiranja 2005. godine. Ja sam jako radoznao u šta će Scholar izrasti ako razmotrimo da je Backrub originalno bila akademska alatka“, izvestio je Jeremy Crane iz Compete u njegovom blogu.

Izgleda da Google Video stalno raste, privlačeći korisnike koji traže sadržaj visokog kvaliteta, potvrđujući izjave kompanije koje se odnose na video rešenje. Iako analize sadrže najpopularnije servise koje je razvio Google, videćete da Gmail, rešenje za email koji je trenutno izdat kao javni probni servis, nije uključen u ocenjivanje. Pretpostavljam da je već veoma popularan ili je počeo da se širi od kada je objavljena besplatna registracija.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272