Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Virtuelni svetovi - MyMini Life nudi još jedno bekstvo od stvarnog života

Mada bi sve veća popularnost onlajn univerzuma mogla da dovede do toga da prosečan čovek postavi sebi pitanje šta to kog đavola nije u redu sa stvarnim životom, ne može se ignorisati činjenica da sve više ljudi koristi sajber svetove kako bi imala nov početak u životu.



Mora da je bilo teško u prošlim vremenima, pre nego što su postojale ove onlajn realnosti. Ako vam život nije tekao onako kako ste želeli, vi ste morali da radite na tome da bi postao bolji. Sada treba samo da se pomirite sa gubicima i pređete u onlajn realnost. Možete da se šetate po vašem beznačajnom stvarnom životu ponosno dignute glave sa znanjem da: "Kada bi samo znali kakva sam faca onlajn, onda bi me poštovali."

U svakom slučaju, ako želite da stupite u onlajn svet bez ulaganja previše vremena, pojavila se nova flash zasnovana opcija koja vam može pomoći. MyMiniLife je neka vrsta hibrida između virtualnog sveta i socijalne mreže koja vam omogućuje da kreirate vaš sopstveni onlajn prostor. Možete da počnete sa jednim od većeg broja osnovnih modela (apartman, kuća, bašta) i modifikujete ih koristeći objekte koje možete da lupite. Takođe možete da ugrađujete slike i video filmove u vaš mali prostor. Drugi korisnici mogu da vas posećuju, gledaju okolo i pričaju sa vama u realnom vremenu. Broj objekata koje možete da kupite je prilično veliki, omogujući vam da rekreirate vaš stvarni životni prostor, ili da kreirate izmišljeni prostor koji ste oduvek želelei da imate. Jedina stvarno velika odluka je odlučiti se šta je više deprimirajuće. Kreiranje vašeg stvarno životnog prostora koji će onlajn odslikavati vaš život u realnom svetu (ako je vaš stvarni život dosadan do tačke da želite da kreirate onlajn svet, zašto biste kreirali isti dosadni život i na Internetu?) ili kreiranje izmišljenog sveta i dolaženje do zaključka da "Hej, moj onlajn život je mnogo bolji od mog stvarnog života. O, kvragu."

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272