Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 2200 rsd

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 2100 rsd

Vista SP1 izlazi sledeće nedelje!

Izgleda da će naša želja da Vista dobije Service Pack 1 kandidata za izdavanje pre Božića biti uslišena. Microsoftov Windows Vista Blog je objavio da je Vista Service Pack 1 (SP1) release candidate (RC) sada dostupan preko Microsoft Connect-a a za MSDN i TechNet pretplatnike je dostupan od juče. Još bolje, ovo izdanje će biti dostupno i široj javnosti sledeće nedelje preko Microsoftovog Download Center-a. Microsoft i dalje kaže da će konačna verzija biti početkom 2008. godine (a blog kaže da sve ide po planu), ali u zavisnosti od povratnih informacija koje budu došle nakon isprobavanja RC javnog izdanja, mi mislimo da će finalna verzija stići pre nego što najavljuju.

Kako blog tvrdi, Release Candidate je u suštini zadnja faza u razvoju beta izdanja pre nego što proizvod ode u RTM (release-to-manufacturing), ili u "Gold." Neke od najvećih izmena u RC-u, u poređenju sa prethodnim betama, su redukcija veličine instalera i veličina prostora na disku potrebna za instalera. Pored toga, RC će atuomatski da očisti sve direktorijume koji su zaostali od prethodnih SP1 beta verzija, što će osloboditi više od 1 GB podataka, čak i nakon što je deinstaliran. Oni su takođe poboljšali integraciju Service Pack-a 1 sa Windows Update-om. Microsoft je takođe obezbedio zakrpu za IT Admins-e koji će možda hteti da spreče korisnike da instaliraju SP1 izdanje pre nego što finalna verzija stigne preko Windows Update-a.

Imajte na umu da ako sada instalirate RC ažuriranje, trebaćete da ga deinstalirate pre nego što instalirate SP1 izdanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272