Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Visuwords - Onlajn grafički rečnik

Visuwords™  koristi WordNet Princeton univerziteta, bazu podataka otvorenog koda koju su ugradili studenti univerziteta i istraživači jezika. Kombinovana sa alatkom za vizuelizaciju i korisničkim interfejsom koji je kreiran od najmodernijih web tehnologija Visuwords™ je dostupan kao besplatni resurs za sve korisnike na Webu.

Šta radi Visuwords?

Pretražujte reči da biste pronašli njihovo značenje i asocijacije sa drugim rečima i konceptima. Napravite dijagrame koji podsećaju na neuronsku mrežu. Naučite kako su reči međusobno asocirane.

Unesite reči u polje za pretraživanje da biste ih pronašli ili dvostruko kliknite na grupu da biste raširili stablo. Klikćite i vucite pozadinu i upotrebite točkić miša da biste uveličavali. Pređite kursorom preko grupa da biste videli definicije i kliknite i vucite pojedinačne grupe da biste ih pomerali kako bi vam postale jasnije mnogostruke veze i asocijacije.

To je rečnik! To je tesaurus! Odličan za pisce, novinare, studente, učitelje i umetnike. Ovaj onlajn rečnik je dostupan svuda gde postoji konekcija sa Internetom. Nije potrebno članstvo da biste uživali u njegovim blagodetima.

Adresa: http://www.visuwords.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272