Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Voyage - onlajn 3D čitač RSS vesti

Ono što je svetu stvarno neophodno je još jedan  RSS čitač vesti, a pogovoto čitač koji je 3D. Pa zar nije svaki program kojem možete da dodate reč 3D bolji od ostalih?

Ostavimo na stranu ironiju i pogledajmo šta Voyage ima da ponudi. Voyage je u stvari prilično impresivna aplikacija koja ima veoma originalan pristup 3D prikazu vesti. Naslovi plutaju u prostoru na različitim slojevima. Oni naslovi koji su vam najbliži su najlakši za čitanje, i postaju sve manji i nečitkiji kako se udaljavaju. Ako kliknete na naslov (na bilo kom sloju) zumiraćete na taj sloj i raširiti kratak opis vesti.

Priče koje su udaljene u prostoru su starije, u šta se možete uveriti ako pogledate horizontalnu vremensku liniju koja prelazi preko ekrana. Pomoću tastera strelica za gore i dole vi možete da putujete u prošlost, ili nazad u sadašnjost. Takođe možete direktno da kliknete na naslov koji se nalazi ispod onog koji trenutno gledate; interfejs će da zumira u dati sloj i prikaže vam sinopsis koji ste izabrali.

Voyager prikazuje vesti popularnih RSS feed-ova, ali vi slobodno možete da ih izbrišete i izaberete sopstvene izvore RSS vesti. Na žalost, ne postoji mogućnost da grupno uvezete izvore vesti, što znači da ćete morati da ih dodajete jednu po jednu.

U ovom stadijumu razvoja, Voyage je zabavan u prvih nekoliko minuta, ali ne izgleda kao aplikacija koja je sposobna da izdrži i zadovolji ozbiljnu upotrebu.

Adresa: Voyage

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272