Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 880 rsd

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 1140 rsd

WinZip 10.0

Ovo je najnovija verzija WinZipa, najpoznatijeg svetskog pomoćnog programa za komprimovanje fajlova i njihovo izdvajanje. Odlično razvijen interfejs ovog programa vam omogućava da spakujete i raspakujete fajlove pomoću jednostavnog prevlačenja i spuštanja. WinZip automatski počinje da radi čim kliknete podržanu vrstu fajla. Takođe, program je integrisan sa Windows interpretatorom komandi, tako da većinu zadataka možete da izvršite bez napuštanja Explorera.

Kada nekome šaljete komprimovane fajlove, WinZip vam nudi mogućnost da napravite samoraspakujuće EXE fajlove za one koji nemaju ovaj pomoćni program.

Između mnogobrojnih vrsta komprimovanja, WinZip podržava ZIP, TAR, UUencoded, XXencoded, BinHex, MIME i UNIX komprimovane fajlove. LZH, ARC i ARJ fajlovi su podržani preko eksternih programa. 

Program zapravo nudi dva interfejsa. Tu je Classic Mode za iskusne korisnike i Wizard Mode za početnike. Wizard vodi korisnika kroz svaki tadatak, od pakovanja novih fajlova do njihovog pravljenja.

Između ostalog, Wizard podržava raspakivanje i instalaciju sa MIME i ostalih kodiranih fajlova. Zatim, pomaže korisnicima da instaliraju desktop teme i screen saver (u oba režima, Classic i Wizard).

Ova verzija nudi nove mogućnosti za pristupanje određenim vrstama fajlova u arhivi. WinZip takođe prepoznaje poddirektorijume, smešta putanje informacija iz Explorera i pruža nove načine za prikazivanje tooltipa.

WinZip je alat izbora, od komprimovanja fajlova do njhovog slanja preko Interneta. Najjednostavniji je i najbrži u svojoj klasi. WinZip je “klasičan” šerver, sa besplatnim probnim periodom od 21 dan.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272