Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

XBLA – Pac-Man dobija novi sadržaj i HD izgled nakon 26 godina!

Nakon 26 godina fokusiranja na druge vrste igara Namco Bandai je izdao klasični dvodimenzionalni Pac-Man, sa svim novim zagonetkama i dostupan je na Microsoft-ovom Xbox 360. Može da se preuzme kroz Internet servis konzole Xbox Live Arcade.

«Pac-Man je bila igra koja je raspalila strast za video igrama, i svakog člana porodice je zainteresovalo da izbegava Clyde-a i da pojede sve Power Pallets», rekao je Jeff Bell, predsednik Global Marketinga za Interactive Entertainment Business u Microsoftu. «Neverovatno je velika čast što će Namco Bandai i Toru Iwatani upotrebiti moć Xbox 360 i Xbox LIVE Arcade platforme da bi svetu isporučili sledeću evoluciju Pac-Mana».

Pac-Man Championship Edition je ista arkadna igra koja se igrala 80-tih godina ali je sada ažurirana sa novim funkcijama, da bi još jednom ušla u srca obožavaoca. Ona uključuje nove zagonetke koje dinamički menjaju oblik u toku igre, šest novih režima igre, nova muzika i visoko definisana vizuelizacija. Evo svih detalja:

  1. Classic 2-D Pac-Man prezentacija sa novim, modernim izgledom u HD-u
  2. Šest novih režima igre:
  • Championship Mode. Ovo je glavni režim igre koji je dizajnirao NAMCO BANDAI Games i Iwatani specifično za šampionat Xbox 360 Pac-Man World Championship. Ovaj režim – kao i svi drugi unutar Pac-Man Championship Edition-a – ima redizajnirane zagonetke sa širokim zidovima i konfiguracijom širokog ekrana da bi bolje omogućio igru velike brzine. Vreme je limitirano na pet minuta.
  • Challenge Mode 1 (Patience and Reward Course). Ovaj režim je evolucija Championship Mode-a. Patience zagonetke strategijski nude manje Power Pellets-a a Reward zagonetke obezbeđuju veliki broj Power Pellets-a – obezbeđujući jedinstvene izazove i nagrade za igrača. Vreme je ograničeno na 10 minuta.
  • Challange Mode 2 (Darknes Course). U ovom režimu, vidljivo je samo područje direktno oko Pac-Mana i duhova a zidovi zagonetke su potpuno sakriveni. Vreme je ograničeno na 10 minuta.
  • Extra Mode 1 (Freeway Course). Ekstremno brz režim za napredne igrače. Ovaj režim ima Pac-Mana i duhove velike brzine i puno tunela. Vreme je ograničeno na pet minuta.
  • Extra Mode 2 (Manhattan Course). Režim koji je inspirisan ulicama Menhetna – mesta gde će prvi put biti održan Xbox 360 Pac-Man World Championship. Vreme je ograničeno na pet minuta.
  • Extra Mode 3 (The Overall Course). Mešavina svih ostalih režima što rezultira ekstremnim zagonetkama za najodanije Pac-Man obožavaoce. Vreme je ograničeno na deset minuta.


Igra je dobila ocenu "E", što znači da je podobna za svakoga (naravno). Sada možete da je skinete preko XBLA, ako imate 800 MS Point-a na bacanje. Zabavite se!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272