Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Yahoo ažurirao Answers

Yahoo Answers je jedan interesantan servis, razvijen u firmi Yahoo, koji vam omogućava da preko posebne web stranice postavljate pitanja, te da na njih zatim dobijate odgovore od drugih članova.

Međutim, Yahoo Answers ne predstavlja samo prost skup velikog broja članova, već pre jednu društvenu zajednicu, čija je rešenja u prošlosti koristila čak i Oprah Winfrey, čuvena američka TV zvezda. Answers servis je besplatno dostupan svima koji poseduju Yahoo korisnički nalog, a razvijen je kao odgovor na Google Answers, po karakteru veoma sličan servis, koji ovaj pretraživački gigant nudi svojim korisnicima.

Ovih dana, kompanija Yahoo je objavila da je najnovija verzija Yahoo Answers-a obogaćena jednim značajnim poboljšanjem, koje korisnicima omogućava da svoja omiljena pitanja označavaju zvezdicom. Ova nova opcija se veoma lako koristi, s obzirom da je za označavanje bilo kojeg pitanja dovoljno da kliknete na odgovarajuće dugme, nakon čega će vam sva označena pitanja biti dostupna i preko glavne stranice vašeg korisničkog naloga.

“Označavanje nekog pitanja zvezdicom moguće je izvršiti bilo preko akcione palete (action bar) ili direktno na stranici sa listom pitanja. Označite svako pitanje koje smatrate naročito kvalitetnim i interesantnim, odnosno ono koje biste želeli da podelite sa drugima. Pitanja koja ste označili zvezdicom biće prikazana na vašoj ’zvezdanoj’ listi, koja je locirana na stranici sa vašim javnim profilom. Osim toga, za svako pitanje koje ste označili zvezdicom, vaš nadimak (nickname) će biti dodat na listu korisnika koji su zvezdicom označili to konkretno pitanje. Pomenuta lista je locirana na dnu stranice sa pitanjima i dostupna je za pretraživanje svim članovima zajednice, čime stičete mogućnost da pronađete ljude sa kojima delite zajedničko interesovanje za slične teme i pitanja,” kaže se u zvaničnom blogu posvećenom objašnjenju načina upotrebe ovog novog servisa.

Nova funkcija kojom je obogaćen Yahoo Answers, funkcioniše poput jedne slične opcije u Gmail-u, koja vam omogućava da u svom nalogu zvezdicom označite omiljene ili najvažnije e-mail poruke. Na taj način, sve označene poruke će automatski biti sačuvane u specijalnom Starred folderu, tako da ih kasnije možete znatno lakše i brže otvarati.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272