Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Yahoo! Sada muzika dolazi sa tekstovima pesama

Neki ljudi su opsednuti muzikom i poznaju tekstove skoro svih pesama u žanru muzike koju slušaju. Uglavnom su učili tekstove koji su bili odštampani na koricama CD-a, a kasnije zahvaljujući digitalnim daunlodovanjima tražili su tekstove pesama na Internetu. Problem sa tekstovima pesama publikovanih na Internetu je taj što su njih prevodili posetioci sajtova, što je automatski dovelo do pojave velikog broja grešaka. To bi moglo da objasni zbog čega često čujete ljude da pevaju pogrešne reči jedne pesme. Uključujući i mene.

 

Yahoo! Music blog kaže da većina tekstova pesama koji su publikovani na ovim nepouzdanim sajtovima nikada nisu bili legalni. Očigledno, samo muzičko izdavačka industrija poseduje pravo na ove tekstove pesama, ali je bila spora u legalizovanju njihove distribucije na Internetu. Yahoo! Music u saradnji sa Gracenote-om, je konačno izdao prvo legalno skladište tekstova pesama na Internetu velikog obima. Na Yahoo! Music sada možete da pronađete tekstove za više od 400.000 pesama kao i biografiju umetnika, diskografije, video snimke i daunloude. Baza podataka uključuje preko 9.000 umetnika u rasponu od The Beatles pa sve do Snoop Dog-a.

Servis je besplatan, tekstovi pesama su zvanični i nikada nećete trebati da pokrenete antivirusni program kao što ste trebali nakon posete onim sumnjivim sajtovima sa tekstovima pesama. Meni ovo dobro zvuči! A vama?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272