Yourminis desktop vidžeti

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 12 / 1869

Zahvaljujući Adobe Apollo platformi, vi sada možete da uzmete interaktivnost i moć yourminis vidžeta i prenesete ih na vaš desktop. Prilagodite bilo koje vidžete iz widget gallery-ja vašim potrebama, a onda kliknite na copy to desktop da biste dodali iz pretraživača tačno taj vidžet vašem desktopu. Kada se nađe na vašem desktopu, vi možete dalje da ga podešavate i konfigurišete.

Pošto je Apollo još veoma mlad, evo par informacija o njemu:

Apollo je kodno ime za međuplatformski operativni sistemski runtime koji je razvio Adobe koji omogućava programerima da upotrebe svoje postojeće programerske veštine (Flash, flex, HTML, JavaScript, Ajax) kako bi izgradili i integrisali bogate Internet aplikacije (RIA-ove) u desktop.

Kao što ste možda već primetili, Apolloizdanje je alfa verzija, tako da i naše izdanje treba da se posmatra kao alfa. Kako se Apollo razvija, tako ćete trebati da ažurirate i Apollo runtime i yourminis Apollo (air) fajlove kako biste dobili maksimum iz naših vidžeta i Apollo-a.

Da biste počeli, trebaće vam dve stvari:

  1. Ako to još niste uradili, preuzmite Apollo runtime. Apollo runtime je trenutno dostupan i za Windows i za Mac.  
  2. Kada ste preuzeli i instalirali runtime, trebaćete da preuzmete i instalirate yourminis air fajl.

Čim se završi instalacija yourminis air fajla, naš vidžet menadžer će se pojaviti na desktopu, zajedno sa standardnim vidžetima. Vi ćete moći da sakrijete ili prikažete pojedinačne vidžete iz vidžet menadžera - ili da ih u potpunosti uklonite. Takođe ćete biti u mogućnosti da podešavate i stupate u interakciju sa vidžetima koji se nalaze na vašem desktopu. Obavezno pokrenite vidžete menadžera kada budete hteli da dodate nove vidžete iz galerije.

Adresa: http://www.yourminis.com/

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar