Zaradite novac pomoću mobilnih telefona

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1357

Sa najnovijim tehnološkim napretkom, korisnici mobilnih komunikacija su postali zainteresovaniji za servise koje nudi industrija mobilnih komunikacija. Direktno sa mobilnog telefona, oni više vole da plaćaju, čitaju ili gledaju stiming video filmove nego da istražuju socijalne šablone komunikacije.

Poznato je da mnogi vlasnici mobilnih telefona pristupaju sajtovima za igranje igara. Mnogi od njih čak koriste mobilni telefon za zakazivanje sastanaka pošto je uređaj mnogo pogodniji za upotrebu nego PC. Ostali vlasnici radije čitaju e-knjige. Novi trend u mobilnoj komunikaciji je blogovanje. Svako ima mogućnost da zamisli i kreira svoj jedinstveni blog.

Postoje određeni onlajn servisi koji obezbeđuju jednostavne i efektne poslovne konsultacije. Vlasnici mobilnih telefona imaju mogućnost da promene poslovnu branšu, da investiraju u mnoga druga polja i da olakšaju razvijanje drugih poslovnih mogućnosti.

OneBIP je kompanija koja omogućava korisnicima da naruče robu direktno sa sajta. Naručena roba se brzo procesira i finalni račun se dodaje na telefonski račun korisnika, ili oduzima sa pre-paid kredita. Nije potreban serijski broj kreditne kartice. Kompanija ima preko 20.000 potrošača i skoro 600 sajtova koristi njihov servis za prodaju svojih proizvoda i zarađuju puno novca.

“Potrošačima je sve lakše da koriste svoje mobilne telefone kao metod plaćanja, što pomaže u održavanju velikog prometa i stalnom vraćanju kupaca. Upotreba mobilnih telefona širom sveta će takođe pomoći u povećanju profita onlajn prodavaca i omogućiće im da privuku novi raspon potrošača” izjavio je direktor OneBIP-a, Marko Maras.

Očekuje se da će sistem biti veoma uspešan s obzirom na činjenicu da je veoma bezbedan i što je najvažnije, pogodan za korisnike.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar