Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Zavirite u novi daunlod menadžer Firefox-a 3

Mozilla Links je postavio detalje i nekoliko novih snimaka ekrana da bi korisnici Firefox-a 3 mogli da vide kako će izgledati i funkcionisati novi daunlod menadžer. Generalno gledano, korisnici će dobiti veću kontrolu nad svojim daunlodovanjima, akcije kao što su otvaranje fajla su promenjene i umesto tekstualnih linkova sada imamo ikonice da bi se prilagodio ostalom dizajnu Firefox modela dugmadi za akcije. Korisnici će takođe moći da kliknu na ikonicu na završenim daunlodima da bi prikazali detalje kao što su web sajt sa kojeg je daunlodovan, lokaciju daunlodovanog fajla na lokalnom računaru i kada je završen daunlod. Korisnici koji puno daunloduju će takođe ceniti novo polje za pretraživanje, a takođe se razmatra i opcija koja će prikazati daunlod menadžer u statusnoj liniji ili u izdvojenom tekstu sa strane ekrana.

Uopšteno gledano izgleda da su ovo veoma interesantne i moćne funkcije za daunlod menadžer Firefoxa, ali mi bi i dalje želeli da vidimo više inovacija. Na primer, daunlod menadžer u Camino, pretraživač Mac OS X-a koji koristi istu Gecko mašinu za renderovanje kao i Firefox, ne samo da može da briše listu fajlova daunlod menadžera već takođe pomera date fajlove u smeće. A šta je sa aktuelnim funkcijama za upravljanje daunlodovanim fajlom, kao što je pomeranje fajlova u specifičan direktorijum ili importovanje u programe zasnovane na vrsti fajla (ZIP, audio, video, i tako dalje)?

Ako želite da isprobate ove nove funkcije, Mozilla Links kaže da bi ovaj novi daunlod menadžer trebao da bude dostupan već od danas.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272