Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 880 rsd

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 1140 rsd

Završena Microsoft specijalistička obuka za nezaposlena lica

Na osnovu prethodno sprovedenog predtestiranja i interesovanja lica koja se nalaze u bazi Nacionalne Službe za zapošljavanje, kandidati sa najboljim rezultatima su finansirani na sledećim programima za stručno usavršavanje:

· MCDST (Microsoft Certified Desktop Support Technician) – Sticanjem MCDST titule lica su ovlašćena i obučena za instaliranje, održavanje i rešavanje problema na desktop računarima koji koriste Windows operativne sisteme. Ovom titulom se započinje ozbiljna IT karijera.

· MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator) – MCDBA sertifikat dokazuje sposobnost za uspešno dizajniranje, postavljanje i administriranje baza podataka na Microsoft SQL Serveru. Administratori baza podataka su od presudnog značaja za funkcionisanje organizacija, stoga se ovo zanimanje izuzetno ceni i nagrađuje.

· MCAD (Microsoft Certified Application Developer) – MCAD sertifikat prezentuje profesionalce koji se bave razvojem i održavanjem aplikacija na nivou sektora, komponenti, web ili desktop klijenata ili klijentskih aplikacija za krajnje korisnike. Ovaj sertifikat potvrđuje sposobnost kreiranja moćnih aplikacija uz pomoć Microsoft Visual Studio .NET i Web services.

Sprovedena obuka predstavlja osnovu za započinjanje stručne IT karijere kao i unapređenja već postojeće karijere. Predtestiranje i samo pohađanje programa stručnog usavršavanja polaznika, aktivno je pratila Dragana Aničić iz Nacionalne Službe za zapošljavanje, odeljenje u Novom Sadu koja je svojim angažovanjem dodatno motivisala polaznike. Nakon završene obuke, polaznici su dobili sertifikate i spremno se uputili u veliki izbor novih poslovnih mogućnosti.

Nacionalna služba za zapošljavanje i Smart su najavili sprovođenje novih programa za stručno usavršavanje do kraja 2008. godine.

izvor: /www.personalmag.co.yu

Želite li da radite od kuće za nas. Da pišete savete, vesti, predloge, pišite nam na kombib@gmail.com.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272