Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Žena igrač WoW poslala muža da istuče igrača koji joj se rugao

Bronco Carson je igrač igre World of Warcraft iz Meksika koji je voleo da se ruga ljudima u igri. Pitate se zašto koristim prošlo vreme? Pa samo zato što je nakon što je uznemiravao jednu ženu u igri, njen muž došao u njegovu kuću sa još dva drugara i pošteno ga istukao zato što “joj je otežavao da napreduje u igri”.

Kako se navodi na funtechtalk.com web sajtu, Carson je konstantno verbalno zlostavljao ženu u igri dve nedelje pre napada. Rekao je istinu o tome kako je on nju uznemiravao i da je ohrabrivao ženu da pošalje svog muža ako ima sa njim problema: "ako je tvoj muž dovoljno muškarac neka dođe do mene da ovo rešimo”, rekao joj je Carson dajući joj svoju adresu.

Siguran sam da svi već možete detaljno da zamislite situaciju. Kako bilo, Carson nije ni na sekundu pomislio da će žena koju je uznemiravao stvarno poslati svog muža, a da ne spominjemo još i prijatelje. Rezultat svega toga: dva slomljena prsta, slomljen zglob na ruci, rasturen računar i ceo zabavni centar.

Pobrinuli su se za svaki aspekt: slomljen prst, uništen računar… Pouka: “nema više vređanja drugih WoW igrača”.

Carson-ova finalna izjava koja se tiče ovog nesrećnog slučaja … “Znao sam da sam zabrljao u igri ali nisam mislio da će njen muž stvarno doći da me traži. Nisam mogao više da pogrešim”.

Pa i nisi …

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272