Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Ženarnik Aleksandra Tišme - Knjiga leči - Frederik Begbede gost Beograda

Rpman Ženarnik Aleksandra Tišme za koji se do nedavno nije ni znalo predstavljen je danas na konferenciji za novinare.


A. Tišma (1924-2003)

O neobičnom putu ovog dela do njegovog štampanja u izdanju Akademske knjige sedam godina nakon autorove smrti, i smrti njegove supruge koja je čuvala rukopis i lično donela odluku da bude štampan govorio je, između ostalih, i književnikov sin Andrej. IZVOR

Knjiga leči bolje od doktora

Mislila sam da u životu ništa drugo neću da radim, sem da pišem, ali bilo je drugačije – kaže Mirjana Urošević, dobitnica nagrade Politike Bazar „Žensko pero” za roman „Park Karmen Maćado”

 
                                     PORUČITE

„Kad sam bila mlada moj san je bio da odem u Ameriku i da pišem scenarija za Holivud. U tim godinama ljudi imaju snove, a ja sam do danas ostala sanjalica. Kod mene je čaša uvek do pola puna.” IZVOR

Frederik Bagbede u Beogradu

Poznati francuski pisac Frederik Begbede gostovaće u Beogradu 25. i 26. juna, gde će predstaviti svoje romane "U pomoć, molim za oproštaj" i "Francuski roman", kojisu na srpskom objavljeni u izdanju izdavačke kuće "Book".



U saopštenju izdavačke kuće "Book" se navodi da je knjiga "U pomoć, molim za oproštaj" nastavak kultnog i veoma uspešnog romana "399 dinara", koji predstavlja ispovest deteta na samom kraju prošlog milenijuma koje duhovito prikazuje univerzalni merkantilizam. Knjiga "Francuski roman", koja je dobitnik ugledne književne nagrade "Renaudot", je autobiografija tog kontraverznog pisca, džetsetera i velike medijske zvezde.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272