Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Žene kažu da GPS obezbeđuje osećaj sigurnosti

Ove godine nekoliko prijateljica me je već pitalo šta znama o GPS sistemima za njih, njihove roditelje i njihovu decu. Imala sam zadnjih nekoliko godina samo jednu prijateljicu koja je bila privrženi korisnik GPS sistema u automobilu, ali izgleda da bi se sada mnoge žene osećale sigurnije ako bi imale GPS sistem u automobilu jer bi bile sigurne da se neće izgubiti na putu.

 

Zoomerang online poll je otkrio da je 60 procenata žena reklo da bi se osećale bolje na putevima sa GPS sistemom. Naravno, kompanija koja je obavila ispitivanje otkriva da postoji velika potražnja za mobilnim operaterime koji obezbeđuju GPS servise na mobilnim telefonima.

Ipak, ispitivanje otkriva da je GPS više potreban ženama koji su vozači, ako ne u njihovim automobilima onda makar na njihovim mobilnim telefonima. Nisam naišla na slično ispitivanje sa muškarcima. Da li je to zato što uobičajeni stereotip kaže da muškarac neće da prizna da mu je potrebna pomoć u snalaženju na putevima? Ja mislim da je to u pitanju.

Da li vi možda imate u automobilu ili mobilnom telefonu GPS ili vam je dovoljna mapa i uputstvo sa interneta da biste došli do destinacije? Ostavite komentar!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272