Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

7 Digital objavio video podršku na svim svojim servisima

Kompanija 7 Digital je objavila globalnu podršku za video na više od 120 servisa za preuzimanje, koju pruža za kompanije EMI, Universal, Sony BMG, Warner, ITV, Channel 5 i MTV.

Korisnici mogu da preuzmu video sa sledećih online prodavnica: Coldplay (www.7digital.com/coldplay), Gorillaz (www.7digital.com/gorillaz) i Feeder

(www.7digital.com/feeder) i kompletne epiziode Dirty Sanchez sa MTV

(www.7digital.com/dirtysanchez).

7 Digital omogućava vlasnicima medija da imaju prodavnice sa sopstvenim brendom za preuzimanje audio i video sadržaja. Jedinstvene usluge ovih servisa obuhvataju visoko kvalitetno preuzimanje videa između 750kbps i 1,2Mbps, što je mnogo kvalitetnija usluga od onih što pružaju ostali servisi. Korisnici mogu da kupe video koristeći i svoje mobilne telefone, a 7 Digital nudi vlasnicima medija visok stepen uređivačke kontrole, kao i pristup sistemu izveštavanja za praćenje prodaje u realnom vremenu.

Za razliku od većine drugih servisa, 7 Digital podržava više formata preuzimanja, omogućavajući korisnicima izbor između WMV (Windows Media Video), H.264 MPEG-4 i DIVX sa kompatibilnošću sa PC, Mac, Linux i, naravno, novim video iPod.

7 Digital je danas postao lider u preuzimanju muzike i videa jer je razvio preko 120 online prodavnica za preuzimanje muzike za umetnike poput Coldplay, Gorillaz, Oasis, The White Stripes, Goldfrapp i Sigur Ros.

Isto tako, 7 Digital je prva kompanija koja je osnovala online prodavnice za preuzimanje kako video, tako i audio sadržaja. Ovakvo rešenje obuhvata potpunu online prodavnicu sa upravom, uređivačkom kontrolom, naplatom i izveštavanjem u realnom vremenu, katalogiziranjem i pretraživanjem.

Žive video servise možete da vidite ovde:

Coldplay – www.7digital.com/coldplay

Gorillaz - www.7digital.com/gorrillaz

MTV Dirty Sanchez – www.7digital.com/dirtysanchez

Fifth Gear – www.7digital.com/fifthgear

Feeder - www.7digital.com/feeder

Imogen Heap - www.7digital.com/imogenheap

O kompaniji 7 Digital
kompanija 7 Digital je specijalizovana za bezbednu distribuciju digitalnih medija, uključujući preuzimanje muzike i videa. Njihovi klijenti su, između ostalih, ITV, Universal, EMI, Warner Music, Sony BMG, V2, Independiente i O2. Takođe imaju zvanični Band Aid 20 sajt za preuzimanje, kao i sajt za preuzimanje Live8 i War Child Music.

Od januara 2004. gidine su distribuirali više od 1500000 digitalnih preoizvoda preko više od 200 svojih partnera, uključujući AOL, MSN, Freeserve, MTV, The Guardian, Lycos, The Sun, Virgin Radio, BT, NTL i Tiscali.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272