Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Ako kupite novi iPod, platićete za igre koje već imate

Sigurno već znate bez da vam mi kažemo da Apple želi da vam proda jedan ili dva nova iPod-a svake godine. Iz tog razloga kompanija stalno izbacuje nove iPod-ove koji su sve tanji i čistijeg izgleda i imaju sve veće i veće kapacitete. Pošto 98.9% populacije SAD-a već poseduje iPod, kompanija mora da izbacuje proizvode u odnosu na koje vaš MP3 plejer izgleda kao Sony Walkman, kako biste osećali sramotu i na samu pomisao da se šetate ulicom sa tako drevnom tehnologijom.



Ali postoji određena cena koja mora da se plati za nadgradnju, i tu ne mislim na stotine dolara koje ćete potrošiti na kupovinu novog iPod-a. Izgleda da ako ste kupili igre dizajnirane za pokretanje na prethodnim verzijama iPod-a, sada morati ponovo da ih kupite kako bi radile na najnovijoj generaciji MP3 plejera.

Zauzrat, dobijate neka minorna unapređenja u novim verzijama igre, jer su one "reformatirane" za nove uređaje. Ažurirane igre uključuju Tetris, Sudoku i Ms. Pac-Man. Igre će raditi na novom iPod Classic-u i Nano-u. 15 novih igara će uskoro biti dodato. Igre koštaju 5 dolara, i možda će biti neupotrebljive sledeći put kada kupite novi uređaj.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272