Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 12. januara 2014. godine

8

Pronađite broj 8 za manje on 60 sekundi.


12

12 bizarnih primera genetskog inženjeringa.


LINK.

25


Za ostavku lidera DS-a Dragana Đilasa do sada glasalo 25 od 160 opštinskih odbora. Odbori koji podržavaju Đilasa apeluju na ostale da ne prave "opoziciju unutar partije", već da budu opozicija vlasti.

  • Zoin Mihailo: "Većina je veoma rastegljiva u politici. Za pametne je 25 od 160, 100%."

50

Piroćanac Jovica Pešić izumeo je uređaj koji omogućava uštedu goriva u motorima sa unutrašnjim sagorevanjem i do 50 odsto, a uz to, emisiju štetnih gasova, poput ugljen-monoksida smanjuje skoro tri puta u odnosu na klasične savremene motore.

  • Zoin Mihailo: "Piroćanac izumeo uređaj koji štedi oko 50% goriva, zato što je Piroćanac, inače da nije uštede bi bile i veće."

10.000

Za tri meseca 4,8 miliona građana dobiće po nešto više od 10.000 dinara od Elektroprivrede. Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je da će EPS u prvom kvartalu ove godine sigurno postati akcionarsko društvo.

  • Zoin Mihailo: "Većina građana ne razume račune za struju, ali će sve razumeti, računicu po kojoj će dobiti po 100 evra od EPS-a kao akcionarskog društva."

71

U Los Andjelesu će u nedelju 71. put biti dodeljne nagrade Zlatni globus, Udruženja stranih novinara akreditovanih u Holivudu. Istorijska drama reditelja Stiva Makvina "12 godina ropstva" (12 years a Slave) i film o grupi prevaranata iz 1970-ih Dejvida O. Rasela "Američka prevara" (American Hustle) imaju najveći broj nominacija i takmiče se u sedam katogorija za nagradu Zlatni globus. BETA

  • Zoin Mihailo: "Najviše nominacija za Zlatni globus imaju film o ropstvu i preverantima. Za umetnost je najbolje kad je najgore."



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272