Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Google radi na novoj antivirusnoj tehnologiji

Pre nekoliko nedelja web je govorio o Google-ovom najnovijem potezu, akviziciji Postini-ja, kompanije koja je u mogućnosti da donese nove bezbednosne funkcije u super giganta. U slučaju da niste znali Postini je firma koja je fokusirana na bezbednost, naročito za korporativne korisnike bez obzira da li su ciljne tehnologije email rešenja ili klijenti za brze poruke. Pomoću ove firme, Google će poboljšati bezbednost za Apps, paket programa koji se sastoji od brojnih proizvoda koje je Google razvio, kao što su Gmail, Google Talk ili Google Calendar. Google je platio 625 miliona dolara za Postini, koji će raditi kao nezavisna kompanija ali će omogućiti gigantu pretrage da implementira njegove tehnologije i da svojim proizvodima doda malo veći stepen bezbednosti.

“Postini će nastaviti posao kao i obično. Google će nastaviti da podržava Postini proizvode i očekujemo da ćemo u skoroj budućnosti imati objave za više novih proizvoda” spominje Google detalje ugovora. “Potrošači Postini-ja će imati koristi od stabilnosti Google-a i inovacija. Takođe ćemo Postini potrašačima predstaviti Google Apps, kompletno hostovano rešenje za komunikaciju i poruke”.

Ono što je još interesantnije je da Google priznaje da će Postini podržati napore giganta pretrage da poboljša antivirusne tehnologije i anti-spem filtere koje bi sada trebale da budu najmoćnije alatke uključene u web-zasnovana rešenja. “Google već sada ima zaštitu od spema i virusa svetske klase kao deo Gmail servisa. Postini-jeva tehnologija će to poboljšati i takođe dati organizacijama viši stepen kontrole nad tim kako se poruke filtriraju u i van kompanije” govore detalji ugovora.

Gigant pretrage tvrdi da ima spem-filtere svetske klase ali se mnogi korisnici žale da im se Gmail inbox stalno napada brojnim neželjenim porukama koje dolaze do naloga iako su već obeleženi kao spem. Dakle, gde je istina?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272