Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Hip-hop i ulične tuče na PS3 i Xbox 360 konzolama

Malo ljudi je uopšte imalo pojma šta kompanije EA i Def Jam Interactive kriju u svojim studijima. Def Jam: Icon je naslov dugo očekivane igrice za PlayStation 3 i Xbox 360 igračke konzole, kod koje jedan od najvažnijih elemenata igre predstavlja popularna hip-hop muzika. Def Jam: Icon sadrži listu od čak 29 hip-hop pesama koje izvode eminentni umetnici ovog muzičkog žanra, kao što su The Game, Lil Jon i Young Jeezy.

Inkorporirajući hip-hop stil života i muzike u doslovno sve aspekte igre, Def Jam: Icon donosi sa sobom sav žar ulične tuče bez ikakvih pravila i ograničenja, ali sa stilom i ritmom. Muzika presudno utiče na način borbe igrača u svakom od ponuđenih urbanih okruženja, a izbegavanje opasnosti postaje ključna strategija preživljavanja.

Igra takođe sadrži ekskluzivni My Soundtrack režim igranja za Xbox 360 konzolu, koji igraču omogućuje da u igricu učita proizvoljan broj MP3 melodija po svom izboru. Nakon toga, tok igre i kretanje unutar okruženja odvija se identično kao uz originalan soundtrack.

Steve Schnur, globalni izvršni menadžer za muziku i muzički marketing u kompaniji EA, povodom objavljivanja ove igrice izjavio je sledeće: “Def Jam: Icon predstavlja vrhunac interaktivne muzičke zabave. Godinama unazad, mi držimo vodeću poziciju po kvalitetu muzičke podloge za kompjuterske igrice, ali sada smo sve to podigli na jedan još viši nivo, sa potpuno interaktivnim soundtrack-om za igricu Def Jam: Icon. Radi se o napretku koji će zauvek izmeniti postojeće odnose između muzike i samog toka igre.”

Očekuje se da distribucija ove igrice krene 6. marta na teritoriji Severne Amerike, odnosno 16. marta za područje Evrope.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• NEnaD PerIC
sto se tice taksta super je koliko je star ovaj clanak pokazuje koliko je ulicni fajt x-box360 vazan za ljubitelje hip hopa

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272