Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Lenovo je najnoviji proizvođač računara koji prodaje Linux zasnovane PC-je

Dell to radi. Acer na neki način to radi. Sada je Lenovo objavio da će oni isto tako početi da prodaju laptop računare sa instaliranim Linuxom. Dok Dell nudi računare sa popularnom Ubuntu Linux distribucijom, Lenovo planira da ponudi Linux program koji obezbeđuje Novell (pretpostavljamo da je reč o Suse Linux distribuciji).

Nije jasno koji Lenovo laptop modeli će dobiti Linux tretman, ali bi trebali da se nađu u prodaji u toku četvrtog kvartala 2007. godine i biće dostupni poslovnim i kućnim korisnicima.

Uskoro ćemo prestati da izveštavamo svaki put kada proizvođač računara objavi da će distribuirati Linux PC-je zato što to počinje da postaje uobičajeno. Pa, osim ako ne ubrajate u njih moguće varalice koje tvrde da će izdati Linux zasnovan PC za 150 dolara koji koristi standardno dostupne računarske delove. To baš i nije uobičajeno i zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Svi mi znamo da Microsoft Windows ne košta puno ali biranje potpuno funkcionalnog PC-ja za manju cenu nego što je Microsoft Windows operativni sistem? To je verovatno predobro da bi bila istina.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272