Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Najgore konzole koje je stvorio čovek

Ako ste ponosni vlasnik jedne od dole navedenih konzola nemojte se osećati loše. GamePro-ova lista «10 najgore prodavanih konzola ikada» kaže da se navedene konzole jednostavno nisu dobro prodavale, što ne znači da su bile loše, a mi znamo da su one ulepšale detinjstvo mnogobrojne dece. Pogledajte PS3. To je ekstremno moćna konzola koja se teško prodaje svuda u svetu.

Dakle pogledajmo listu deset najgore prodavanih mašina za igranje koje je svet ikada video.

1. Apple Pippen
2. Sega 32X
3. Atari Jaguar
4. CD-i
5. Virtual Boy
6. 3DO
7. Sega CD
8. Sega Saturn
9. TurboGrafx-16
10. Dreamcast

Nisam znao da je Sega-in Dreamcast na toliko lošoj poziciji, a da ne spominjem Sega Saturn. Ja sam stvarno mislio da se oni nalaze rame uz rame sa Nintendo-ovim NES i SNES konzolama. Izgleda da sam pogrešio. Isto tako nisam znao mnogo o Sega CD (koja je skoro uništila kompaniju); tada su CD-ovi bili isto što je danas Blu-ray: skupi. Ali stvarni probelem je u stvari bio izbor trenutka. Sega se mnogo oslanjao na jedinicu sa CD dodatkom za Genesis, samo što je 16-bitna era već  bila pri kraju. Do vremena kada je Sony izdao svoju PlayStation konzolu, Sega CD nije prodao više od 6 miliona jedinica, po izveštaju GamePro-a; i ne samo da se konzola loše prodavala, već je i ukaljala ime kompanije.

Moje lično mišljenje je da bi Atari-jev Jaguar trebao da se nađe na poziciji broj jedan. Čak i ako izuzmemo da je ova konzola imala samo jednu dobru igru (Tempest 2000), dok su ostale bile očajne čak i za 16-bitnu konzolu (a ova ih je imala 32), trebali biste da pogledate njegov kontroler. Šta je to za ime sveta? Pisac Zvezdanih Staza bi se smejao da to vidi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272