Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Recepti za čist kod

Recepti za čist kod

Popust cena: 2100 rsd

Naučite kvantno računarstvo uz Python i Q#

Naučite kvantno računarstvo uz Python i Q#

Popust cena: 2110 rsd

NOVA KNJIGA - Doing Objects with Visual Basic 2005

Definitivan vodič sa puno primera za razvoj objekata pomoću Visual Basica 2005.

Doing Objects in Visual Basic 2005 je definitivan vodič za objekatski orijentisan dizajn, arhitekturu i programiranje pomoću Visual Basica 2005. Autor Deborah Kurata je utrošila više od jedne decenije radeći na VB objekatski orijentisanom programiranju i bila je počastvovana kada je primila Microsoft-ovu prestižnu MVP nagradu. Sada, u ovoj knjizi koja je bogata kodovima, ona objašnjava sve tehnike koje treba da znate – od apsolutnih osnova do Visual Basic-ovih mogućnosti za spajanje objekata.

Kurata počinje sa konciznim, jednostavnim uvodom u osnovne koncepte objekata i Visual Basic 2005 funkcija koje ih podržavaju. Zatim, predstavlja elegantan, lak pristup građenja VB 2005 aplikacija za maksimalnu efikasnost i efektivnije raspoređivanje i predviđanje. Zatim, koristeći aplikaciju za detaljno proučavanje ona objašnjava svaki ključni element VB 2005 programiranja objekata. Kurata korak po korak objašnjava aktivnosti programiranja što olakšava da ga dobro savladate kako bi vaš završeni program mogao da posluži kao početna tačka za bilo koji virtuelni projekat.

  • Napisana detaljno od samog početka da bi reflektovala važne promene u VB-u 2005, od spajanja objekata do novog Class Designer-a.
  • Jasna objašnjenja svih osnovnih koncepata programiranja objekata: klase, nasleđivanje, interfejsi, scenariji i još puno toga.
  • Predstavlja najbolje vežbe za arhitekturu i dizajniranje efektivnih «N-layered» aplikacija.
  • Predstavlja arhitektonske tehnike koje omogućuju korisniku da ostane u toku, tako da može da isporuči ono što je stvarno potrebno.
  • Vodi vas kroz građenje novih projekata pomoću palete sa alatkama Visual Basic 2005, korak po korak.
  • Predstavlja detaljan vodič za programiranje korisničkog interfejsa, poslovne logike i slojeva za pristup podacima.
  • Otkriva kako da izvučete maksimum iz spajanja objekata i upravljanja složenim procesima koji su povezani sa njegovim funkcijama i opcijama.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272