Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Pet najinteresantnijih igračaka na Toy Fair 08′

Prošle nedelje, u trajanju od 17. februara do 20. februara 2008. godine Toy Industry Association je držao svoj godišnji Toy Fair. Ovo je mesto na kojem bi svako dete želelo da bude. U ovom članku predstavićemo vam pet igračaka koje su se nama najviše svidele. A ako želite sa saznate sve detalje ovog interesantnog događaja, kliknite na gornji link da biste otišli na zvaničan web sajt.

  1. Pristup moćnim teleskopima direktno sa vašeg računara (link)
    Iako ovo nije klasična igra, nama se jako svidelo ono što nudi. Blue Storm Productions prodaje kartice sa određenim brojem minuta koje možete da iskoristite da biste direktno pristupili teleskopu sa vašeg računara i na daljinu kontrolisali opservatoriju.
  2. Kockice sa trideset strana (link)
    Da li možete da smislite bilo kakvu praktičnu upotrebu kockica sa trideset strana? Kompanija koja pravi kockice se zove Koplow i u svojoj ponudi imaju više od 1,200 različitih tipova kockica.
  3. Matchitecture - modeli napravljeni od drvenih štapića (link)
    Ovaj paket za modelovanje nije tipičan zato što koristite male drvene štapiće za kreiranje modela.
  4. Vex mini Roboti i Vex Wi-Fi Roboti (link)
    O mini robotima: “VEX RCR Mini, kao i Vex Robotics Design System, je otvorena robotička platforma koja uključuje sve delove i opremu koji su potrebni za dizajniranje i konstruisanje robota koji se kontrolišu putem radio veze.”

O Vex Wi-Fi Robotu: “Pored VEX Mini-ja, Innovation First vodi na području sistema za kontrolisanje robota zahvaljujući uvođenju revolucionarnog kontrolnog sistema izgrađenog na osnovama Wi-Fi 802.11 standarda.

Patent za novi kontrolni sistem je u fazi registrovanja i ova nova tehnologija će nuditi bezbednu, isplativu opciju za obrazovanje i takmičenje korisnika robota. Wi-Fi kontroler će omogućiti korisnicima da bežično programiraju svoje VEX robote preko bilo kog računara koji koristi Windows, Mac, ili Linux operativne sisteme, uključujući OLPC.”

  1. Transportni sistem za kliker napravljen od drveta (link)
    Ovaj drveni transportni sistem koristi gravitaciju kako bi pomerao kliker kroz skuplpturu. Izgleda zabavno zar ne? 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272