Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Predstavljen Sony Ericsson W910i

Sony Ericsson je nedavno održao onlajn virtuelnu konferenciju za medije na kojoj je predstavio svoj najnapredniji walkman-telefon do sada. Sony Ericsson W910i, čija je proizvodnja najavljena još pre leta je završen i u skorije vreme se očekuje da će se naći u prodavnicama. Sony Ericsson W910i je najnoviji model iz Sonyjeve serije Walkman telefona, koje karakteriše (kao što im i ime kaže) vrhunske mogućnosti reprodukcije zvuka i muzike.

Sony Ericsson je odlučio da sa ovim modelom telefona ponuditi ljubiteljima muzike nekoliko interesantnih inovacija i poboljšanja. Tu pre svega mislimo na tehnologije SensMe i Shake. SensMe omogućava prikazivanje svih muzičkih fajlova kao tačkica u mreži koje se veoma brzo i lako mogu grupisati radi stvarajna korisnički definisanih playlista. Sa druge strane Shake služi za upravljanje telefonom putem vibracija. W910i ima detektor pokreta čiji je osnovni zadatak upravljanje muzikom. Putem trešenja telefona skačete sa pesme na pesmu napred ili nazad, u zavisnosti od smera trešenja. Ova tehnologija može da se primeni i na igre, tojest i u njima možete da upravljate tako što ćete pomerati mobilni telefon.

Specifikacije telefona nisu ništa revolucionarno ni posebno. Tu se nalazi ekran rezolucije 240 x 320 piksela sa prikazom u 262 hiljade boja, tanko klizeće kućište i fotoaparat rezolucije dva megapiksela. Fotografske mogućnosti nisu kao kod Cybershot telefona, ali to i nije osnovna namena ovog mobilnog telefona, pošto se ipak radi o uređaju koji je pre svega usmeren na kvalitetnu reprodukciju muzike.

Evolucija u seriji Walkman mobilnih telefona je i novi Walkman Player 3.0, koji je značajno unapređen i služi za organizaciju muzičkih kolekcija na računaru, kao i njihovom prebacivanju na mobilni telefon.

U paketu sa telefonom isporučuje se jedan gigabajt memorije u obliku kartice Memory Stic Micro, stereo slušalice, USB kabl i već gore spomenuti program. Na virtualnoj prezentaciji, koju su novinari mogli da prate na internetu, pojavio se i muzički duo Groove Armada koji je Sony Ericsson angažovao za stvaranje specifične muzičke atmosfere za prezentaciju W910i. Groove Armada je dobro poznata po produciranju i komponovanju muzike za mnoge reklame, filmove i računarske igre, pa samim tim nečudi odluka Sony Ericssona da upravo oni muzički isprate novi walkman mobilni telefon.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272