Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ArchiCAD 19

ArchiCAD 19

Popust cena: 1670 rsd

3DS MAX 8 vizuelnim putem - III izdanje

3DS MAX 8 vizuelnim putem - III izdanje

Popust cena: 1410 rsd

Sajam tehnike 2009 - Beograd - Hala IV - Posetite nas

„Integra” – kompjuterski integrisana fabrika 21. veka, elektroenergetika, rasveta, elektronika (energetska, industrijska i kućna), telekomunikacije, ME-RE-KO (merna oprema i instrumentacija, regulacija i upravljanje procesima), KGH - uređaji i oprema za grejanje, hlađenje i klimatizaciju, procesna tehnika, TRANS-BALKAN (logistika i transport), brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i naučne svrhe, inovacije, nove tehnologije, naučno-tehnička literatura, nacionalne izložbe.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu.
To je tradicionalno mesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.

  • Specijalizovani sajmovi i izložbe, koji čine sadržaj SAJMA TEHNIKE, na istom mestu u isto vreme.
  • Najnovije tehnologije za sve grane industrije koje obuhvata program izlaganja.
  • Predstavljanje nacionalnih privreda mnogih zemalja, pokrajina i regiona, prateći stručni skupovi, prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga, panel diskusije izlagača i stručnjaka doprinose uspešnom nastupu na SAJMU TEHNIKE i razvoju međunarodne saradnje.
  • Veliki broj press konferencija i akreditovanih novinara  koji su tu da izveštavaju o vašim proizvodima i uslugama

Zato je SAJAM TEHNIKE mesto koje poseti desetine hiljada stručnih posetilaca: donosioci odluka, investitori, eksperti ...

Sinergični efekat SAJMA TEHNIKE čini mogućnost susreta izlagača i posetilaca, kao i međusobni kontakti izlagača iz raznih grana industrije i mnogobrojnih zemalja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272