Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

3.500 dolara za Ferrari Meridian F80

Jednom je postojao telefon i laptop, a sada je to Meridian, specijalan zvučni  sistem. Ove godine Meridian će proslaviti svoju 30-tu godišnjicu i zato  su odlučili da se udruže sa Ferrari-jem kako bi izdali specijalno izdanje  opreme pod nazivom F80. Naravno, sve u high-end stilu jer Meridian ovih godina nije  uradio ništa drugačije.

A Bob Stuart, ko-pronalazač Engleski-zasnovanog Meridian brenda je stvarno  uradio odličan posao: Ferrari Meridian F80 će reprodukovati zvuk od 80W sa skoro  bilo kojeg izvora kao što je iPod, MP3 player, CD, DVD, TV, bilo šta. U  suštini, to nije komad ultra tehnologije zato nemojte da mislite da će pomeriti  satelite u orbiti: on je povezan sa Ferrari-jem ali ne može se reći da isporučuje  vrhunske operacije i zvuk – dolazeći iz sveta umetničkih komponenti – meridian  F80 ne donosi ništa novo u svet tehnologije.

Ono što donosi je prelep dizajn i klasa; u stvari, meridian  nikada nije bio na prvom mestu tehnoloških inovacija već je radije kaskao  poznatim putevima; međutim, oni su uvek imali odličan stil. U stvari, mislim da  je prilično iznenađujuć način na koji je italijanski dizajn i latinski stil  spojen sa engleskom uravnoteženošću i saksonskim duhom.

F80 dolazi u četiri tradicionalne boje Ferrari-ja (crvena, žuta,  crna i bela) tako da možete da izaberete koji vam najviše odgovara. Operacije i  interfejs su stvarno jednostavni tako da nema potrebe da pohađate Meridian časove da biste ga  ispravno koristili. Međutim, za „upotrebu“ Ferrari-ja stvarno ćete trebati da  pohađate časove vožnje, pa čak i ako ste iskusni vozač koji seda za volan  svakodnevno.

Konačno, ako mislite da vam je potreban (Meridian Ferrari F80)  treba da budete pripremljeni za neke Ferrari cene: cena standardnog izdanja se  kreće grubo oko 2.900 dolara a ekskluzivna, limitirana verzija će vam  osiromašiti džep za oko 3.500 dolara. Uverite se da ste proverili dostupnost u Meridian SQ-ima jer sigurno  ovaj komad opreme nećete pronaći u prodavnici u komšiluku. Prodavaće se samo u  17 prodavnica u Britaniji ... stvarno ekskluzivnim!


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272