Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Switching to Angular 2

Switching to Angular 2

Building a Web Application with PHP and MariaDB: A Reference Guide

Building a Web Application with PHP and MariaDB: A Reference Guide

53 CSS uputstava koje svako može da primeni

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 2099

Postoje mnoge prednosti u dizajniranju pomoću kaskadnih lista stilova (Cascading Style Sheets, ili CSS). CSS je ekstremno lak za učenje i prerađivanje kada se jednom ugradi i primeni na osnovni okvir sajta. Web sajtovi, ili komponente web sajta mogu lako da se menjaju u nešto potpuno drugačije samo jednostavnom zamenom ili izmenom jednog jedinog CSS fajla, ili linije unutar CSS fajla.

CSS dizajneri izgleda da uvek imaju nekoliko različitih elemenata koje standardno koriste iznova i iznova u svim dizajnovima kao što su elementi navigacije i polja formulara, između ostalih.

Smashing Magazine je sastavio listu od 53 CSS Tehnike bez kojih ne biste mogli da živite, a koje vas uče kako da kreirate CSS navigaciju, navigaciju pomoću kartica, linije grafikona, zaobljene uglove, plutajuće efekte, mape slika, dugmad za prijavu, i napomene. Bez obzira da li ste novi u CSS-u ili ste već u njemu određeno vreme, ovo su odlična uputstva koje biste trebali uvak da imate uz sebe kao materijal za podsećanje i podršku.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272