Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

WordPress 4.x u celosti

WordPress 4.x u celosti

Popust cena: 1000 rsd

WordPress kreiranje veb aplikacija

WordPress kreiranje veb aplikacija

Popust cena: 2200 rsd

AdriaHOST besplatan kurs, Adwords i o migraciji

AdriaHOST

Šta ima novo kod nas? Par stvari. Prvo pokrenuli smo adriahost blog, koji možete pogledati ovde. Drugo, malo smo pojednostavili ponudu i više nemamo 4 hosting paketa, već samo tri!
Skoro sam dobio pitanje zašto je Business Plus paket skoro duplo skuplji od Business paketa. Kada kupite najveći paket vaš sajt se automatski nalazi na posebnom serveru na kome se nalaze samo ozbiljni poslovni korisnici. Dakle forumi, sajtovi za upoznavanje, adult sajtovi i sajtovi koji su sigurnosno "bušni" se nalaze na drugim serverima, što korisnicima Business Plus paketa daje dodatnu sigurnost i stabilnost u radu.

Google Adwords?

Ovih dana nam je u poseti bila ekipa iz Google Adwords, pa smo imali malu foto seansu i očekujemo da se uskoro pojavimo na njihovom sajtu kao primer uspešne google kampanje. Imamo preko 8 godina iskustva sa reklamiranjem na Google i rešili smo da ponudimo ovu uslugu našim klijentima. Google oglasi omogućavaju da se vaš sajt pojavi kao rezultat za neku reč na google. Ukoliko želite da pokrenete google Adwords oglase javite nam se.  Napravili smo lepu novu stranicu na sajtu, sa sličicama, sve je lepo objašnjeno - ovde možete pročitati više o reklamiranju na Google

Besplatna migracija sajta

Web agencije koje žele da prebace sajtove svojih klijenata kod nas, često misle da je to jako komplikovano. Nema razloga za brigu jer ćemo mi za vas odraditi sve migracije sajtova, klijenti će platiti tek kada im normalno ističe hosting, a vaša agencija će dobiti 50% od uplate. Imamo veliko iskustvo u migriranju sajtova. Podaci će biti backupovani, a sajt ostaje vidljiv u svakom trenutku. Pre bilo kakvog preseljenja prvo ćemo pogledati vašu situaciju i objasniti vam kako sve funkcioniše. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, možete nas kontaktirati

Email kurs o web poslovanju

Hteo sam i da najavim da će dugo najavljivan besplatan email kurs o web poslovanju konačno krenuti ove nedelje. Tu se radi o savetima i anegdotama vezanim za hosting i web prodaju. Kurs govori o web marketingu, email kampanjama, google oglasima, SEO optimizaciji, manje poznatim hosting funkcijama, pravnoj i finansijskoj strani web biznisa u Srbiji i ništa od toga do sada nije nigde objavljeno. To je materijal koji će ostati ekskluzivno za naše klijente, koji je takve prirode da nije baš ni pogodan za javno objavljivanje u nekim slučajevima. 

Uzeo sam vam malo vremena, hvala na pažnji i kuckamo se kasnije.

Pozdrav,

Miloš 
direktor Adriahost

ADRIAHOST

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272