Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

IoT: Building Arduino-Based Projects

IoT: Building Arduino-Based Projects

IoT Fundamentals

IoT Fundamentals

AdSense je stigao u Feedburner

Pregleda (30 dana / ukupno): 9 / 1864

Iako je prošlo skoro godinu dana od kada je Google kupio Feedburner za 100 miliona dolara, mi smo videli veoma malo integracija Google servisa u Feedburner, ili obrnuto.

Ali sada, prema zvaničnom Feedburner blogu, kompanija se sprema da ubaci nekoliko funkcija koje su mnogi već dugo očekivali, pre svega Google AdSense integraciju. To znači da ćemo najverovatnije početi da viđamo više reklama u našim RSS čitačima.

Iako već sada postoji nekoliko načina na koje možete da postavite reklame u RSS feed, ogroman broj blogova i web sajtova koristi Feedburner za poliranje i publikovanje feed-ova. Mogućnost da pomoću samo nekoliko klika sa mišem postave reklame u svoje postove znači da će veliki broj blogera početi da koristi Feedburner-ove usluge.

Do sada, većina blogera je na RSS feed-ove gledala kao na sredstvo za gubljenje posetilaca i gubljenje novca, jer ste vi davali svoj sadržaj, bez reklama, u nadi da ćete steći lojalne čitaoce koji će pričati prijateljima o vašem web sajtu.

Ali ako vi sada možete da privolite nekoliko čitalaca da kliknu na reklame dok čitaju vaše RSS vesti, čak i ako retko posećuju vaš web sajt ili blog, zašto biste to propustili?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272