Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ChatGPT od početnika do profesionalca

ChatGPT od početnika do profesionalca

Popust cena: 1500 rsd

Alati veštačke inteligencije za startovanje onlajn posla

Alati za ideje

1. ChatGPT: ChatGPT je AI model razvijen od strane OpenAI koji može da generiše tekst na osnovu unetih podataka. Može se koristiti za generisanje ideja za poslovanje, pisanje tekstova i pružanje podrške korisnicima.

2. Gemini: Gemini je alat za istraživanje tržišta koji koristi AI da analizira podatke i trendove, pomažući korisnicima da identifikuju nove poslovne prilike i ideje.

3. Claude: Claude je virtuelni asistent koji koristi AI za pomoć u različitim zadacima, uključujući brainstorming i razvijanje poslovnih ideja.

Alati za naziv biznisa

4. Namelix: Namelix koristi veštačku inteligenciju da generiše kratke, privlačne i relevantne nazive za biznis na osnovu unetih ključnih reči.

5. Panabee: Alat za brainstorming i proveru dostupnosti domena. Panabee prikazuje različite varijacije na osnovu unetih reči, uključujući provere dostupnosti domena i društvenih mreža.

6. Namechk: Alat za proveru dostupnosti naziva za domen i korisnička imena na društvenim mrežama, pomažući u izboru jedinstvenog naziva za online prisustvo.

Alati za video

7. HeyGen: Alat za generisanje videa koristeći AI, koji omogućava korisnicima da lako kreiraju profesionalne video sadržaje bez prethodnog iskustva.

8. Runway: Runway je sveobuhvatan alat za video produkciju koji koristi AI za olakšavanje montaže, bojenja i vizualnih efekata.

9. Synthesia: Synthesia omogućava korisnicima da kreiraju AI generisane video sadržaje sa virtualnim avatarima koji govore unete tekstove, što je korisno za stvaranje edukativnih i promotivnih videa.

Alati za dizajn

10. Microsoft Designer: Alat za dizajn koji koristi AI da pomogne korisnicima da lako kreiraju vizuelno privlačne dizajne za različite potrebe.

11. Canva: Popularni online alat za dizajn koji omogućava korisnicima da kreiraju grafike, prezentacije, postere i druge vizualne sadržaje koristeći predloške.

12. Clipdrop: Alat koji koristi proširenu realnost (AR) i AI za uklanjanje pozadine slika i integraciju u druge slike ili projekte.

Alati za web sajtove

13. 10web: Platforma za automatizaciju web sajtova koja koristi AI za optimizaciju i upravljanje WordPress sajtovima.

14. Durable: Alat za izradu web sajtova koji koristi AI da pomogne korisnicima da dizajniraju i izgrade dugotrajne i visoko funkcionalne web sajtove.

15. Landingsite: Alat za brzo kreiranje landing stranica koje koriste AI za optimizaciju konverzija i korisničkog iskustva.

Alati za pisanje

16. Writesonic: AI platforma koja pomaže korisnicima da generišu marketinške sadržaje, blogove, e-mailove i druge vrste tekstova brzo i efikasno.

17. Jasper: AI alat za pisanje koji koristi napredne algoritme za generisanje visokokvalitetnih tekstova za različite namene.

18. Longshot: Alat koji koristi AI za pomoć u pisanju dužih tekstova, kao što su članci i blog postovi, uz naglasak na SEO optimizaciju.

Alati za Chatbot

19. Dante A: Chatbot platforma koja koristi veštačku inteligenciju za automatizaciju komunikacije s klijentima, pružajući podršku i odgovore na uobičajena pitanja.

20. Chatsimple: Alat koji omogućava korisnicima da jednostavno kreiraju i integrišu chatbotove na svoje web sajtove, što poboljšava interakciju s posetiocima.

21. SiteGPT: Specijalizovani chatbot razvijen za specifične potrebe web sajtova, koristeći GPT tehnologiju za generisanje odgovora zasnovanih na jezičkom modelu.

Alati za automatizaciju

22. Zapier: Online platforma koja omogućava integraciju i automatizaciju između različitih web aplikacija, olakšavajući prenos podataka i automatizovanje radnih procesa.

23. Bardeen: Alat koji koristi AI za automatizaciju rutinskih zadataka na webu, omogućavajući korisnicima da uštede vreme koristeći predefinisane ili prilagođene radne tokove.

24. Levity: AI platforma koja omogućava korisnicima da kreiraju vlastite AI modele bez potrebe za kodiranjem, usmerene na automatizaciju poslovnih procesa kao što su klasifikacija slika, tekstova i podataka.

Alati za UI/UX

25. Galileo AI: Alat koji koristi AI za automatsko dizajniranje korisničkih interfejsa (UI), omogućavajući brzo kreiranje atraktivnih i funkcionalnih dizajna.

26. InstantAI: Platforma koja pruža alate za brzo prototipiranje i testiranje korisničkog iskustva (UX), koristeći AI da unapredi dizajn i interaktivnost.

27. Photoshop: Napredni alat za obradu slika koji, iako nije primarno fokusiran na AI, uključuje funkcije zasnovane na AI, poput automatskog izbora objekata i poboljšanja slika.

Alati za slike

28. Stocking: Platforma koja nudi veliku biblioteku stock fotografija, uz dodatne AI alate za pretraživanje i prilagođavanje slika prema specifičnim potrebama.

29. Midjourney: AI alat koji generiše visokokvalitetne slike i vizualne sadržaje zasnovane na opisima korisnika, koristeći napredne algoritme za kreiranje unikatnih slika.

30. Bing Create: Alat razvijen od strane Microsofta koji koristi AI za kreiranje slika, grafičkih dizajna i vizualnih sadržaja, integrirajući se sa Bing pretraživačem za dodatne resurse.

Alati za marketing

31. Simplified: Platforma za marketing koja kombinuje dizajn, video, i pisanje sadržaja, koristeći AI za optimizaciju i automatizaciju marketinških kampanja.

32. AdCreative: Alat koji koristi AI za automatsko kreiranje reklamnih sadržaja, optimizujući vizualne elemente i poruke za ciljane publike.

33. AdCopy: Specijalizovani alat za generisanje reklamnih tekstova, koristeći AI da kreira efikasne i prilagođene reklamne poruke zasnovane na analizi podataka.

Alati za Twitter

34. Typefully: Alat koji omogućava korisnicima da kreira i rasporedi tweetove, optimizirajući sadržaj za veći angažman i dosegn pomoću AI analiza.

35. Hyperfury: Platforma za upravljanje Twitter nalogom koja nudi alate za automatizaciju postova, analizu angažmana i optimizaciju sadržaja.

36. Postwise: AI asistirani alat koji pomaže u planiranju, pisanju i analizi tweetova, obezbeđujući uvide u najbolje prakse za angažovanje Twitter zajednice.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272