Android aplikacija za danas Google Translate

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1520

Google Translate


Za neke jezike je moguće izgovoriti reč ili frazu i dobiti prevod.


Unestite reč, izaberite jezika sa kog se prevodi, jezik na koji se prevodi i dobićete sve rezultate koji su trenutno na raspolaganju.

Prevod sa fotografije


Nešto ste fotografisali. Prevucite prstom da biste označili tekst. Označeni tekst se kopira u polje za prevod. Sada u restoranu možete da naručite jelo, a da se ne iznenadite kada vam konobar donese.

Napišite rukom, ali čitljivo


Napišite tekst rukom, ali što čitljivije. Da li vas je Google Translate razumeo, videćete u polju za unos teksta koji će biti preveden.

Prevodi između jezika

Afrikaans, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Basque, Belarusian, Bengali, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Filipino, Finnish, French, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati, Haitian Creole, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Kannada, Korean, Latin, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Maltese, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese, Welsh, Yiddish

PREUZIMITE GOOGLE TRANSLATE

GOOGLE PLAY - GOOGLE TRANSLATE


 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar