Angry IP scanner – smešno ime za solidnu alatku

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 3619

IP skeniranje je nešto što privlači zle hakere koji pokušavaju da pronađu ranjivu tačku na mreži ali takođe postoje legitimni razlozi za upotrebu ovakve alatke. Na primer, možda ćete se naći u situaciji da radite na mreži koja koristi dinamičke IP adrese a treba daljinski da se povežete na specifični računar pomoću VNC-a ili nekog drugog programa za rad na daljinu.

Angry IP Scanner može da odradi posao skeniranja seta IP adresa veoma jednostavno i za nekoliko momenata povezaćete se na pravi računar da biste instalirali ažuriranja, ili pomogli korisniku da reši neki problem. On koristi multithreading da bi ubrzao proces skeniranja velikog broja IP adresa.

Interfejs u Angry IP Scanneru je toliko jednostavan koliko može da bude za alatku kao što je ova; interfejs sa jednim panelom vam omogućava da unesete raspon IP adresa koje treba da budu skenirane i kada počnete skeniranje IP adrese će se skrolovati u prozoru ispod.

U stvari, najgora stvar u vezi Angry IP Scannera je ime pomoćnog programa. Pazite da ne uvredite politiku vaše firme ako neko od pretpostavljenih vidi ovaj fajl na vašem računaru. Pošto se on sastoji od jednog izvršnog fajla može da se pokreće veoma jednostavno sa USB memorijskog stika, kao i sa lokalnog hard drajva.

Angry IP Scanner je besplatan za preuzimanje za Windows.

Adresa: Angry IP Scanner

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar